TALLINNASSA TAPAHTUU

SYYSLOMALLA TALLINNAAN TAI 23h RISTEILYLLE!

Koulut ovat alkaneet, mutta hiljalleen mielessä alkaa siintää ajatus syyslomasta! Mikä olisi parempi ajatus, kuin suunnata syyslomalla Tallinnan matkalle! Tarkista sivuiltamme parhaat tarjoukset lomanviettoon, tai vaikka edullisimmat äkkilähtöhinnat Tallinnaan tai Tallinnan risteilylle!

PIKKUJOULUT TALLINNASSA

Perinteiset pikkujoulut, mutta jos kaipaat kuitenkin näihin perinteisiin vaihtelua, niin tarkista sivuiltamme parhaat ideat ja hinnat pikkujoulun viettoon Tallinnassa. Olet liikkeellä sitten yksin, yhdessä hyvien ystäviesi kanssa tai onko kyseessä työpaikkasi pikkujoulut. Tallinna tarjoaa unohtumattomia elämyksiä pikkujoulun viettoon. Voit varata sivujemme kautta Tallinnan matkan, johon sisältyy jo matkat kotikaupungista satamaan. Voit nauttia kulinaarisia makuelämyksiä laivan pikkujoulu buffetissa, päästä nauttimaan yökerhon sykkeestä, tai vaikka varata rentouttava hieronta laivalla! Tämän jälkeen voit suunnata aamulla Tallinnan lumoavaan joulun tunnelmaan. Mitä enää mietit, kaiva tottulakit varastosta, ja varaa jo nyt alta ikimuistoinen pikkujoulumatkasi Tallinnaan!

JOULU TALLINNASSA

Tallinna tarjoaa sinulle joulun tunnelmaa vanhankaupungin pienillä, tunnelmallisilla mukulakivi kujilla. Voit poiketa vanhan kaupungin pienissä idyllisissä putiikeissa etsimässä uniikkia joululahjaa rakkaimmillesi. Tai vaikka tuoksuttelemassa hurmaavaa lämpimän glögin tuoksua, ja maistelemassa paikallisten tekemiä suussasulavia jouluherkkuja. Tallinnan joulutori kokoaa joka vuosi jylhän, ja kimaltevan kuusen ympärille useita torimyyjiä, tarjoten sinulle toinen toistaan upeampia joulun tuotteita. Torilla voit myös törmätä joulupukkiin, ja tonttuihin jotka viihdyttävät pienempiä, ja miksipä ei vähän isompiakin Tallinnan joulutori kävijöitä.

Varaa siis nyt jo matkasi alla olevista vaihtoehdoista! Tallinnan on tarjonnut lumoavaa joulutunnelmaa jo vuodesta 1441, varaamalla matkan varmistat että pääset viettämään unohtumattomia hetkiä lumoavan jouluisessa Tallinnassa!

PELICANS TALLINNASSA

Pelicans pelaa tammikuun 27. päivä Tallinnassa, lähde mukaan kannustamaan pelikaanit voittoon!