Halvin Helsinki-Tallinna lautta alkaen vain 20€/suunta

Eckerö Line kuljettaa sinut nopeasti Helsingistä Tallinnaan 3 kertaa päivässä vuoden ympäri

Helsinki - Tallinna reittimatkat

Lähdöt

Joka päivä

Helsinki – Tallinna

Klo 09:00, 15:15 & 21:40

Tallinna – Helsinki

Klo 06:00, 12:00 & 18:30

Hinnat

Alkeaen vain 10€/suunta/hlö

+ Ajoneuvosta veloitetaan alkaen 20€/suunta

Halvin laiva Helsingistä Tallinnaan

Helsingin ja Tallinnan välillä liikennöi päivittäin useita lauttoja. Eikä ihme, sillä Tallinna on suosittu ja helppo lomakohde. Tallinna, tuo Viron pääkaupunki tarjoaa tekemistä ja nähtävää vuodenajasta riippumatta. Valintasi mukaan voit viettää Tallinnan matkalla aikaa sen sisä-, tai ulkotiloissa olevissa kohteissa. Tällöin ei haittaa sataako vai paistaako, Tallinnassa on aina yhtä lämmin! Helsingin ja Tallinnan välillä pääsee kulkemaan vaivatta erilaisilla lautoilla. Valintasi mukaan voi matkasi taittua pelkästään muutaman tunnin meren ylityksellä, tai voit valita lautan sijaan Tallinnan risteilyn jossa voit nauttia laivan rennosta tunnelmasta. Helsinki-Tallinna väliä operoi vuonna 2018 kolme eri lauttayhtiötä. Vertailemalla näitä lauttayhtiöitä keskenään saat varattua matkallesi parhaan hinnan Tallinnan lomallesi.

 

Vieläkö epäröit?

 

Milloin viimeksi olet saanut viettää rentouttavaa lomaa? Lomamatka Tallinnaan on helppo järjestää vaikka yhden viikonlopun mittaiseksi.

 

Sulje hetkeksi silmäsi…

 

Tunnetko kasvoillasi raikkaan merituulen, samalla kun ihailet Tallinnan laivan kannella edessä siintävää horisonttia. Tallinnan risteilyn edetessä, Helsingin siluetti häviää takana horisonttiin ja samalla vatsanpohjassa nipistelee miellyttävästi, edessä on miniloma Tallinnan kauniiseen kaupunkiin. Tallinnan risteilyllä voit nauttia kylmästä juotavasta sen viihtyisissä baareissa.Nauttia Tallinnan laivan notkuvan buffet-pöydän antimista, ja antaa katseen levätä kauniissa merimaisemassa. Ehkä vierailet laivan kaupoissa, ja ostat enemmän kuin suunnittelit Tallinnan laivan monipuolisesta Tax Free-myymälästä.

 

Laivamatkan päättyessä, olet saapunut perille Tallinnaan. Saapuessasi Tallinnan hotelliin, on ihana heittää hetkeksi selälleen hotellin puhtaisiin lakanoihin. Pienen levon jälkeen, suuntaat ostoksille Tallinnan monipuolisiin shoppailu mahdollisuuksiin, sekä nautit vatsan täyttävän, herkullisen illallisen Tallinnan tunnelmallisessa ravintolassa. Pitkän shoppailupäivän päätteeksi on ehkä aika rentoutua ihanan jalkahieronnan parissa? Näin reissussa väsyneet jalkasi saavat kaipaamaansa virkistystä. Kasvojenkin ilme kirkastuu rentouttavassa kasvohoidossa, mikä olisikaan sen parempi tapa viettää rentouttavaa Tallinnan matkaa.

 

Tai ehkä haluat suunnata nauttimaan Tallinnan monipuolisesta, ja mukaansa tempaavasta yöelämästä. Muutama drinkki saattaakin vaihtua aamun pikkutunneille jatkuvaan juhlimiseen. Oli miten oli, tarjoaa Tallinna sinulle juuri sitä mitä olet kaivannut. Paluumatka Tallinnasta Helsinkiin sujuu rennon väsyneessä tunnelmassa. Kotiin palattuasi voit palata mielessäsi aina uudelleen Tallinnan historialliseen ympäristöön, tai selata Tallinnan matkalla ottamiasi kuvia ja palata sitä kautta matkan tunnelmiin aina uudelleen ja uudelleen. Ehkä Tallinna tarjosi niin mukavan irtioton arjesta, että alat mielessäsi jo suunnitella uutta matkaa tunnelmalliseen Tallinnaan.

Kysymys kuuluukin, etsitäänkö yhdessä sinulle sopiva Tallinnan matka? Silloin sinun ansaitsema Tallinnan lomasi on jo askeleen lähempänä. Millä laivalla Tallinnaan pääsee?

Esittelemme sinulle seuraavaksi Helsinki-Tallinnan välillä liikennöiviä laivoja.

Kauanko Helsinki Tallinna laivamatka kestää?

Linnuntietä Helsingin ja Tallinnan välimatka on vain 82 kilometriä ei siis kovinkaan paljoa. Itse laivamatka kestää parista tunnista aina kolmeen ja puoleen tuntiin. Tallinnan reittimatkan matka-aika riippuu siitä minkä Tallinnan reittimatkan olet valinnut. On hyvä muistaa, että itse Tallinnan laivamatkan lisäksi sinun on laskettava matka-aikaan terminaalin lähtöselvitys. Mikäli tulet kauempaa Suomesta, on sinun laskettava matkan kestoon vielä se aika, mikä kuluu kotiovelta lähtöterminaaliin. Toisinaan itse matkanteko  Tallinnan matkan lähtösatamaan, voi olla rankempi kuin itse Tallinnan laivamatka. Lapsiperheille Tallinnan matka vierähtää sujuvasti lasten leikkipaikassa, jossa on usein monta muutakin lasta leikkimässä pallomeressä ja rakentamassa lattialla legoilla. Jos olet Tallinnan matkalla ilman lapsia, kuluu parin tunnin Tallinnan reittimatka mukavasti seisovassa pöydässä. Tallinnan matka ilman autoa mahdollistaa muutaman kylmän lonkeron laivan baarissa, ja ehkä laulat karaokessa muutaman ikivihreän hitin. Jälkimmäisessä tapauksessa Tallinnan laivamatkan kesto saattaa tuntua hyvinkin lyhyelle. Yliväsyneiden lapsien kanssa Tallinnan laivamatka voi tuntua kestävän ikuisuuden.

Kaiken kaikkiaan Tallinnaan pääsee hyvin nopeasti. Voit varata Tallinnan matkan edellisenä iltana ja olet jo seuraavana päivänä nauttimassa lounasta Tallinnan vanhassa kaupungissa.

Mistä laivaliput Tallinnan reittimatkoille kannattaa ostaa?

Tallinnan reittimatkojen liput kannattaa aina ostaa netistä. Ostaessasi Tallinnan reittimatkan netistä, voit vertailla kaikessa rauhassa parhaimman Tallinnan reittimatkatarjouksen.

Mitkä lautat liikennöivät Helsinki – Tallinna välillä?

Helsingin ja Tallinnan välillä kulkee useita lauttoja päivässä. Valitse niiden joukosta se joka sopii sinun aikatauluusi parhaiten. Vertailemalla näitä laivayhtiöitä keskenään, saat itsellesi lauttamatkan parhaaseen hintaan. Helsinki Tallinna-välillä liikennöivät seuraavat laivayhtiöt:

 

 • Tallink Silja
 • Viking Line
 •  Eckerö Line

Lautta Tallinnaan, Tallink Silja

Tallink Silja on yksi Itämeren suurimmista rahtiliikenne- sekä matkustaja liikennevarustamoista. Tallink Silja Oy myy AS Tallink Groupin operoimia risteilyjä, nämä laivat liikennöivät muun muassa Helsingin ja Tallinnan välillä, ympäri vuoden. Tallink Silja haluaa tarjota matkustajille miellyttävän matkakokemuksen, yksinkertaisesti ylittämällä toiminnallaan asiakkaiden odotukset. Näin toimimalla he varmistavat että matkustajat palaavat Tallink Siljan laivoille aina uudestaan, silloin kun he haluavat matkustaa Tallinnaan. Tallink Silja on Euroopan markkinoiden edelläkävijä, ja he tarjoavat useita päivittäisiä lähtöjä Tallinnaan.

 

Lautta Tallinnaan, Viking Line

Viking Line on johtava tuotemerkki Pohjois-Itämeren matkustajaliikenteessä, Viking Linen laivat vievät sinut mukavasti ja vaivatta tunnelmalliseen Tallinnaan. Viking Linen palvelee kaikkia, ja laivayhtiö pyrkii ylittämään Tallinnaan matkaavien , kuin muidenkin matkustus odotukset.  Tallinnan matka Viking Linen laivoilla sujuu helposti, nauttien samalla laivan monipuolista palveluista. Viking Line tarjoaa markkinoiden parasta vastinetta rahallesi, niin myös matkustaessasi Tallinnaan.

 Lautta Tallinnaan, Eckerö Line

Suomen lipun alla liikennöivä Eckerö Line kuljettaa matkustajia turvallisesti Helsingistä Tallinnaan. Eckerö Linellä on suomalaisen työn avainlipputunnus, ja laivayhtiön tavoitteena on olla Itämeren paras työpaikka. Eckerö Linen tavoitteena on tarjota viihtyisin laivamatka Tallinnaan. Tallinnan matka sujuu vaivatta, kun asiakas tuntee olevansa ainutlaatuinen sekä tervetullut.

Mitkä niiden aikataulut ovat?

Helsingin ja Tallinnan välillä liikennöi useita laivoja päivittäin. Vertailemalla itsellesi parhaan Tallinnan matkan, pääset nauttimaan monipuolisesta Tallinnasta nopeammin kuin ehkä arvaatkaan. Tallinnaan pääsee parhaimmillaan jopa parissa tunnissa. Tallinnan laivalla aika kuluu vaivatta Tallinnan laivan monipuolisista palveluista nauttien. Tallinnan ja Helsingin välillä liikennöi useita eri lauttavuoroja, valitse Tallinnan laivoista se joka sopii sinun aikatauluusi parhaiten. Helsingin ja Tallinnan välillä liikennöi kolme eri laivayhtiötä, Tallink Silja, Viking Line sekä Eckerö Line. Sinun tehtäväksi jää niiden joukosta sen parhaimman Tallinnan laivamatkan valinta.

 

Helsinki-Tallinna lautta, Tallink Silja

Tallink Silja liikennöi Helsinki-Tallinna väliä joka päivä kuusi kertaa päivässä. Ensimmäinen lautta Tallinnan lähtee jo aikaisin aamulla, viimeisin lautta Tallinnaan kulkee alkuillasta. Yksittäisinä arkipäivinä tarjolla on myös myöhäisempi lautta tunnelmalliseen Tallinnaan. Tallinna-Helsinki lautta liikennöi Tallink Siljalla samalla aikataululla takaisin Helsinkiin. Tallinnaan kulkee useita eri lauttavuoroja päivittäin, Tallinnaan pääsee vuoden jokaisena päivänä. Erikoispyhinä sinun kannattaa tarkistaa tarkempi aikataulu laivayhtiön omilta sivuilta. Suosituimpina sesonkeina,kuten koulujen syys- ja hiihtolomat, kesäisin sekä joulun aikaan ja jouluna Tallinnan ja Helsingin lauttavuoroja saattaa olla useampia, kuin normaali arkena.

 

Viking Line

Viking Line liikennöi Helsingin ja Tallinnan välillä useamman kerran päivässä. Sesonkiaikoina Helsingin ja Tallinnan välillä on useampi laivavuoro. Viking Linen ensimmäiset Tallinnan lautat lähtevät aamupäivällä, ja usein seuraava laiva Tallinnaan lähtee vasta alkuillasta. Etsi sinulle parhaiten sopiva Tallinnan risteily ja varaa oma minilomasi kauniiseen Tallinnaan. Kannattaa pitää kiirettä, sillä parhaimmat Tallinnan laivavuorot myydään kuumimpina sesonkeina nopeasti loppuun! Varaa oma Tallinnan laivamatkasi, ja suuntaa nauttimaan tunnelmallisesta Tallinnasta. Vietä Tallinnassa miniloma, tai vaikka pidennetty viikonloppu.Tallinna tarjoaa matkaajalleen monipuolista nähtävää ja koettavaa mihin vuodenaikaan tahansa. Miksipä et siis ottaisi itsellesi aikaa ja suuntaa nauttimaan Tallinnan kauniista kaupungista. Shoppaile Tallinnan tunnelmallisissa pikku putiikeissa, nauti Tallinnan ravintoloissa makuhermoja hiveleviä makuelämyksiä tai rentoudu Tallinnan kutsuvissa kylpylöissä. Tallinna tarjoaa jokaiselle jotakin, siksi voitkin viettää rentoa viikonloppua Tallinnan miellyttävässä ilmapiirissä tai yhdistää sopivassa suhteessa kaikkia näitä Tallinnan lomallesi.

 

Eckerö Line

Eckerö Line liikennöi Helsingin ja Tallinnan väliä M/s Finlandia laivalla. Arkisin Eckerö Linella on kaksi lähtöä tunnelmalliseen Tallinnaan. Matka-aika Tallinnaan on vain 2 tuntia ja 15 minuuttia. Valitse haluatko suunnata Tallinnaan heti aamusta, vai sopiiko iltapäivälähtö paremmin aikatauluusi. Lisäksi Eckerö Line liikennöi Helsingistä Tallinnaan sunnuntaista perjantaihin myöhään illalla. Vastaavasti Tallinnasta Helsinkiin pääsee jo kukonlaulun aikaan aikaisin aamulla. Etsi sinulle sopiva Tallinnan matka, ja suuntaa lomailemaan Itämeren toiselle puolelle. Tallinnan ja Helsingin välimatka taittuu vain reilussa kahdessa tunnissa, voit käyttää ajan katsellen edessä aukeavaa merimaisemaa, shoppaillen Tallinnan laivan Tax Free-myymälässä tai nauttien Tallinnan laivan ravintoloiden tarjonnasta.

Mikä lautta Tallinnaan on normaalisti halvin?

Arki jyrää kaikella voimalla päälle, ja kaipaat kipeästi irtiottoa kiireisestä arjesta. Kiireen lisäksi toinen ongelma matkanteossa on matkabudjetti? Ei hätää, Tallinnan matka ratkaisee nämä molemmat ongelmasi. Tallinnan laivamatka on nopea, helppo ja edullinen tapa ottaa aikalisä arjesta, ja suunnata nauttimaan lomamatkasta. Tallinnaan pääsee parhaimmillaan erittäin edullisesti. Halpa matka Tallinnaan on mahdollista, useammalla eri tavalla.

 Esittelemme seuraavaksi muutaman vaihtoehdon:

 

 • Tarjoushaukka! Halpa Tallinnan matka edellyttää sitä että pysyt valppaana, sinun tulee seurata suurimpia medioita, ja bongata niiden joukosta juuri se halvin Tallinnan matka. Voi olla että se halvin Tallinnan matka mainostetaan radiossa juuri silloin kun olet auton ratissa, ja vihreän valon vaihtuessa kaikki olennaiset osat mainoksesta menivät juuri ohi. Voi olla että halpa Tallinnan matka mainos tulee radiosta, ja lapset huutavat juuri sillä hetkellä, ja et edelleenkään kuullut koko Tallinnan mainosta. Halpoja Tallinnan matkoja mainostetaan myös sanomalehdissä, ihan perinteisissä paperiversioissa. Oli kyseessä sitten iltapäivälehti tai joka aamuinen sanomalehti, voi halpa Tallinnan matka mennä helposti sivu suun. Halpa Tallinnan matka-mainos voi olla myös nettisivulla jossa sitä vähiten osasit odottaa. Oli miten oli, halvan Tallinnan matkan etsiminen voi olla todella kovaa työtä. Tarjoushaukkana oleminen vaatii aikaa sekä vaivaa.

 

 • Toinen vaihtoehto halvan Tallinnan matkan etsimiseen on meidän sivumme. Olemme helpottaneet oloasi ja eloasi, sillä olemme koonneet sivuille kaikki parhaat Tallinnan matka-tarjoukset. Sinun ei siis enää tarvitse olla kokopäiväinen tarjoushaukka, vaan voit vertailla- helposti ja nopeasti sinulle halvimman Tallinnan matkan. Kaikki tämä onnistuu helposti sivuillamme, etsi ja vertaa Tallinnan matkojen joukosta se sinulle parhaiten sopiva Tallinnan matka, ja suuntaa Itämeren aalloille jo vaikka huomenna.

 

Kannatamme ajan ja hermojen säästämiseksi sinun etsivän halvimman Tallinnan matkan täältä. Ennen halvan Tallinnan matkan etsimistä, on hyvä muistaa muutama asia halvan Tallinnan matkan etsimiseen.

 

 • Matkusta Tallinnaan kuumimpien sesonkien ulkopuolella. Varaa Tallinnan laivamatka silloin kun niiden kysyntä ei ole kuumimmillaan. Tallinnan matkat ovat kalleimmillaan aina silloin kun kouluista vietetään perinteisiä vuosilomia. Varaa halpa Tallinnan matka silloin kun muut ovat koulussa ja töissä, ja säästät selvää rahaa Tallinnan matkallasi.
 • Herää aamuvarhain tai matkusta silloin kun muut käyvät nukkumaan. Halpa Tallinnan matka saadaan matkustamalla silloin kun muut ovat työn touhussa. Kulje Tallinnan laivamatkalla joka lähtee aikaisin aamulla tai todella myöhään illalla. Suosituimmat matka-ajat Tallinnaan ovat silloin kun saat nukkua rauhassa aamulla kuinka pitkään tahansa, ja suunnata rauhassa laivan lähtösatamaan. Säästä-> laita kello herättämään ja suuntaa Tallinnan laivan lähtösatamaan auringonnousun aikaan. Kun kestät hieman epämukavuuttaa, säästät rahaa, ja saat varattua halvan matkan Tallinnaan.
 • Karsi turhat kulut. Varaa Tallinnan laivamatka jossa ei ole mitään ylimääräisiä, jätä seuraavaan kertaan Tallinnan laivan buffet-pöydän ruokailut, ylimääräiset tuliaiset, turhat hytit jne. Ymmärsit idean, karsi kaikki turhat mukavuudet, ja varaa Tallinnan risteily jonka punainen lanka on Itämeren ylittäminen turvallisesti. Silloin halpa Tallinnan matka on taattu, kun jätät kaikki extra-palvelut Tallinnan matkan lippuhinnasta pois. Tylsää? Kyllä, mutta toisaalta saat varattua itsellesi miellyttävän Tallinnan matkan, ja pääset nauttimaan Tallinnan leppoisasta tunnelmasta!

Miksi mennä lautalla Tallinnaan?

Tallinnan laivamatka on itsessään jo pieni lomamatka, ja voi olla että se riittää sinulle että saat hetkeksi ajatukset pois kiireisestä arjesta. Laivamatka Tallinnaan on helppo tapa ottaa irtiotto arjesta, silloin kun tuntuu siltä että arki näyttää pelkältä harmaalta ja kaipaat elämääsi iloa, naurua ja erilaisia värejä!

Tallinnan laivan kirjava yöelämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden laittaa kannat kattoon ja tanssia aamun koitteeseen asti. Ihaile Tallinnan laivan kannella auringonnousua ja nauti ihanasta lomatunnelmasta. Mikäli kaipaat enemmän, Tallinna on täynnä erilaisia lomanviettomahdollisuuksia. Oli Tallinnan lomasi vain muutaman päivän mittainen tai lomailetko Tallinnassa sitten pidemmän aikaa. Tarjoaa tunnelmallinen Tallinna sinulle tehtävää ja koettavaa usemmaksi päiväksi.

Tallinna on erinomainen paikka viettää ikimuistoista tyttöjen reissua, Tallinnan hemmottelevat kasvohoidot ja hieronnat ovat omiaan antamaan hengähdyshetkiä niihin kuuluisiin ruuhkavuosiin. Tallinna on loistava kohde juhlia polttareita, Tallinnan yöelämässä voi vierähtää ilta helposti aamun pikkutunneilla asti.

Loppuvuonna Pohjolan pimeyteen tuo valoa Tallinnan tunnelmalliset joulumarkkinat, nauti joulutorin lämpimästä joulutunnelmasta ja hoida joululahjaostokset hyvissä ajoin. Tallinnan joulumarkkinat keräävät Tallinnan joulutorille toinen toistaan ihastuvampia kojuja, jotka notkuvat erilaisia jouluherkkuja. Tallinnan joulutorilla voit haistaa joulun tuoksun, erilaiset leivonnaiset ja kuuma glögi houkuttelee viipymään Tallinnan joulumarkkinoilla vielä hetken.

Perheloma Tallinnassa? Tallinnassa viihtyy kaikki, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tallinna on omiaan eri mittaisille perhelomille. Lapset ja lapsenmieliset nauttivat Tallinnan kylpylöiden lämpimästä tunnelmasta. Valitse Tallinnan matkalle hotelli, jossa lapset saavat nauttia kylpylän lasten altaista tai leikkipaikoista. Laivamatka Tallinnaan sujuu lasten kanssa vaivatta, sillä Tallinnan laiva ovat katettu vastaamaan myös perheen pienempien mieltymyksiä. Tallinnan laivalla on lapsille oma leikkipaikka, josta ei puutu naurun kiljahduksia sekä vauhdikasta menoa.

Tallinna on helppo ja nopea matkakohde, ei siis ihme, että Tallinnan suosio ei näytä hiipumisen merkkejä. Tallinnan edullinen hintataso sekä halvat Tallinnan reittimatkat mahdollistavat että Tallinna sopii matkakohteeksi lähes kaikille. Tallinnan matka sujuu nopeasti, laivamatka Itämerellä kuluu reilussa parissa tunnissa. Ennen kuin huomaatkaan, olet perillä tunnelmallisessa Tallinnassa. Tallinnan matka lienee useammalle jo perinteinen matkakohde, jossa voi täyttää omat varastot edullisesti täyteen Tallinnan edullisia ostoksia.

Rentoutumiseen Tallinna on omiaan, sillä Tallinnan tunnelmalliset kylpylät ovat vertaansa vailla. Mikä olisikaan ihanampi tapa viettää minilomaa, kuin sallia itselle ihana rentouttava niskahieronta tai virkistävä kasvohoito.

Epäröitkö vielä? Ei kannata, sillä Tallinnan matka on erinomainen vaihtoehto rentouttavalle minilomalle. Tallinnan edullinen hintataso tekee lomailusta edullista. Tallinna tarjoaa nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille, tässä suosikki kohteemme:

 

 • Tallinnan vanha kaupunki, Tallinnan matka ei ole matka eikä mikään, ilman vierailua kauniissa Tallinnan vanhassa kaupungissa. Kiipeä Toompean mäelle, ja ihaile alapuolella aukeavaa näkymää Tallinnan vanhaan kaupunkiin. Kävele Tallinnan vanhan kaupungin mutkikkaita mukulakivikatuja, ja nauti kaupungin historiallisesta tunnelmasta.
 • Viimsi, Viimsi on helppo päiväretkikohde Tallinnan vierailulla. Tutustu Viimsin kauppoihin ja kävele Viimsin kauniilla hiekkarannalla. Viimsi on vain puolen tunnin bussimatkan päässä Tallinnan keskustasta.
 • Tallinnan puistot ja puutarhat. Vieraile Tallinnan kauniissa puistoissa, ihastele Viru-keskuksen ympärillä avautuvaa vihreää puistoa. Suuntaa Kadriorgin puistoalueelle ja nauti kauniista kesäpäivästä vaikka herkullisen piknicin äärellä. Kesäisin puistossa on huvipuisto, joka tarjoaa miellyttävää tekemistä perheen pienimmille. Lapsiperheiden suosikkikohde Miia-Milla-Mandan-Museo sijaitse Kadriorgin vieressä. Museossa on kaikkea mielenkiintoista 3-11 vuotialle lapsille.

Varaa oma Tallinnan matkasi, ja suuntaa rentoutumaan Itämeren aalloille. Tallinna tarjoaa jokaiselle jotakin, olit sitten matkalla yksin, ystävien tai perheen kanssa. Tallinnassa unohtuvat arjen kiireet ja murheet, ja pääset viettämään ansaitsemaasi Tallinnan lomaa! Älä siis enää mieti, vaan varaa oma Tallinnan matkasi ja suuntaa ikimuistoiselle Tallinnan lomalle. Vietä Tallinnassa sitten viikonloppu tai koko viikko, löytyy Tallinnasta tekemistä koko ajaksi. Ja jos Tallinna on jo nähty, suuntaa tutustumaan ihastuttavaan Pärnuuseen!

Vertaa itsellesi halvin Tallinnan matka, ja lähde lomalle! Historiallinen Tallinna kutsuu sinut luokseen viihtymään, ja nauttimaan sen rennosta ilmapiiristä. Älä enää mieti, vaan varaa oma lomasi nyt!