22 tunnin risteily Tallinnaan vaikka viikon jokaisena päivänä

Miltä kuulostaa herkuttelu laivan buffetissa, shoppailua laivan upeissa myymälöissä, taikka rentoutumista laivan saunaosastolla?

Lähdet ystäviesi kanssa 22h risteilylle illansuussa, ja näin ollen pääsette nauttimaan rauhassa laivan monipuolisista palveluista. Mikäli menojalkoja vipatta, niin suosittelemme tutustumaan laivan kuuluisaan yöelämään, ja pilkkua ei tarvitse heti pelätä, sillä voit jatkaa juhlintaa iltaa aina aamutunneille asti!

22 tunnin Tallinnan risteilyillä on jokaiselle viikonpäivälle oma teemansa, ja kannattaakin tarkistaa  alapuolelta milloin risteilyn aallot kutsuvat sinut mukaan viihtymään, Tarkista itsellesi alapuolelta sopiva matka, olit kyseessä sitten perhe tai bilematka!

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen vain 10€Varaa tästä!
Hinta alkaen vain 10€Varaa tästä!

Kaikkiin 2 yön hotellimatkoihin kuuluu hintaan:

Risteily Helsingistä Tallinnaan ja takaisin

Voit valita mieleisen hytin risteilyn ajaksi

Sinulla on mahdollisuus vierailla Tallinnassa 4 tunnin ajan

Millainen on 22 tunnin risteily Tallinnaan?

 

22 tunnin Tallinnan risteilyillä on jokaiselle viikonpäivälle oma teemansa, ja kannattaakin tarkistaa  alapuolelta milloin risteilyn aallot kutsuvat sinut mukaan viihtymään, Tarkista itsellesi alapuolelta sopiva matka, olit kyseessä sitten perhe tai bilematka!

Aamulla laivan saapuessa Tallinnan satamaan, pääsette vierailemaan maissa neljän tunnin ajan. Jos olet ensimmäistä kertaa matkustamassa Tallinnaan, kannattaa etukäteen hieman tutustua Tallinnan karttaan. Näin pystyt käyttämään ajan mahdollisimman hyvin hyödyksesi. Satamasta on lyhyt kävelymatka Tallinnan keskustaan, mutta taksilla pääset luonnollisesti vieläkin nopeammin. On kuitenkin hyvä muistaa sopia taksimatkan hinta aina etukäteen.

Neljässä tunnissa ehdit hyvin vierailla Tallinnan isoissa ostoskeskuksissa, käydä kasvohoidossa tai vaikka runsaalla aamupalalla läheisessä ravintolassa. Suuremman nälän iskiessä, voit tutustua myös Tallinnan laajaan ravintola tarjontaan.

Iltapäivällä, neljän tunnin kiertelyn jälkeen palaat laivaan, ehkä jalkojasi väsyttää ja kaipaat hetken hengähdystaukoa. Mikä olisikaan sen parempi hengähdystauonvietto, kuin suunnata kannen 12 kylpylä ja saunaosastolle. Osastolta löydät saunan, porealtaan, pienen uima-altaan, sekä halutessasi voit varata vaikka hieronnan. Löydät lisää tietoa täältä: https://www.tallinksilja.fi/22h-risteily-tallinnaan#tabs-content-6

Voit viettää paluu matkasi myös leppoisasti bingossa, taikka tarttua mikrofoniin karaokessa!Vai miltä kuulostaa istuminen ikkunan äärellä,suunnata katse horisonttiin, ja vain nauttia olostasi itämeren aalloilla. Illaksi pääsetkin omaan sänkyyn nukkumaan!

Mikäli haluat tehdä matkustamisestasi vieläkin helpompaa, voit ostaa lisäpalveluna kuljetuksen omasta kotikaupungistasi lähtöterminaaliin. Näin sinun ei tarvitse etsiä vapaata parkkipaikkaa, vaan hyppää bussiin kotikaupungissasi ja 22 tunnin risteilysi voi alkaa!

Katso lisää täältä:

22 tunnin risteilyt Tallinnaan ovat aina täynnä viihdettä, meritansseista suosittuihin housebandeihin. Tallinnan 22 tunniin risteilyllä ei siis tekeminen lopu keksen.

Tarkista tarkempi ohjelma TallinkSiljan kotisivujen kautta, sivuille pääset alapuolelta:

https://www.tallinksilja.fi/22h-viikonpaivat

Baltic Queen tarjoaa siis palveluita ja viihdettä kaikenikäisille, melkeinpä vauvasta vaariin.  Löydät laivalta pubeja, ravintoloita sekä tietenkin myymälöitä, joissa pääset ostoksille edullisiin Tax Free hinnoin. Nälkä lähtee takuuvarmasti laivan kuuluisassa buffetissa, jossa on myös erikoisruokavaliot otettu huomioon Tarvittaessa voit kysyä erikoisruokavaliosta lisää laivan henkilökunnalta. Tai jos buffetti ei tällä kertaa houkuttele sinua, voit aina suunnata johonkin laivan useista eri ravintoloista.

Mikäli menojalkaasi vipattaa, niin pääset takuuvarmasti tassimaan laivan discossa, tai hieman rauhallisempaa menoa löytyy tanssiravintolasta.Tallinnan  22 tunnin risteilyllä tuskin tulee tylsää hetkeä, siitä voimme olla varmoja! Vietettyäsi ikimuistoisen illan laivalla, pääset vielä halutessasi vierailemaan Tallinnassa.

22h risteilyllä laivana toimii TallinkSiljan Baltic Queen, nykyaikainen alus jolla Helsinki – Tallinna – Helsinki väli taittuu turvallisesti ja nopeasti. Kyseessä on TallinkSiljan uusin risteilijä, joka valmistui vuonna 2009. Halutessasi voit lisätä matkaan hieman luksusta, varaamalla laivalta hienomman hytin. Suite, ja Executive suite hyteissä sinulla on mahdollisuus nauttia ravitseva aamupala seuraavana aamuna omassa rauhassa.

Mm liikuntarajoitteiset ovat myös huomioitu laivan erikoishyteillä. Varaa alapuolelta siis heti itsellesi risteily, ja pääset nauttimaan laivan hilpeästä tunnelmasta!

Risteilyllä voit nauttia artistien tarjonnasta ja monesta muusta viihteestä!

Voit saada risteilylle linja-auto kyydin ympäri Suomea!

Nämä laivat tarjoavat loputtomat ostosmahdollisuudet matkan aikana!

Myös ruokapuoli on kunnossa, kiitos laivan mainioiden ravintoloiden.

Tallinnan risteilyt onnistuvat vuoden ympäri vaikka jokaisena päivänä.

Voit myös valita yhden seuraavista risteilyistä: