Varaa laivamatka Helsingistä Tallinnaan

Eckerö Line kuljettaa sinut nopeasti Helsingistä Tallinnaan 3 kertaa päivässä vuoden ympäri

Helsinki - Tallinna reittimatkat

Lähdöt

Joka päivä

Helsinki – Tallinna

Klo 09:00, 15:15 & 21:40

Tallinna – Helsinki

Klo 06:00, 12:00 & 18:30

Hinnat

Alkeaen vain 10€/suunta

Reittimatka Tallinnaan

Tallinnan matka edessä, ja mietit mikä olisi kannattavin vaihtoehto Itämeren ylittämiseen. Tallinnan reittimatkoille on monta eri vaihtoehtoa, ja sinun onkin hyvä pohtia etukäteen muutamaa asiaa?

 1.  Matkustatko yksin Tallinnaan, tarvitsetko hyttiä vai riittääkö pelkkä kansipaikka?

  Tallinnan matkan hinta määräytyy henkilölukumäärän mukaan. Mikäli sinulla on menossa budjettimatka, voit säästää Tallinnan matkan kuluissa varaamalla vain kansipaikan laivalle. Tämä tarkoittaa sitä että sinulla ei ole omaa hyttiä Tallinnan matkan aikana käytettävissä. Pelkkä kansipaikka sopii erinomaisesti Tallinnan reittimatkalle, halutessasi voit jättää matkalaukut matkan ajaksi vartioituun, maksulliseen matkalaukkusäilöön. Jos taas haluat viettää yön laivalla, ja yöpyä Tallinnan matkalla laivan hytissä. Voit vertailla itsellesi matkan, joka sisältää edullisimman yöpymisen.

 2. Otatko Tallinnan matkalle mukaan oman auton?

  Tarvitseeko sinun varata Tallinnan matkaa varatessa autopakettia? Jos haluat tutustua Viroon Tallinnaa pidemmälle, varaa Tallinnan reittimatka jolloin saat otettua oman auton mukaan laivalle. Omalla autolla laivaa kulku on lähes yhtä helppoa kuin terminaaliin jalkaisin siirtyminen. Ota autosta mukaan kaikki tarvittavat tavarat, sillä autokansi on suljettu laivamatkan ajan. Ole tarkkana että pidät tallessa lähtöselvityksessä saadut maihinnousukortit. Mikäli nämä katoavat, voi olla että lomasi saa ikävän käänteen.

 3. Yövytkö Tallinnan laivalla, vai haluatko ylittää Itämeren vain muutamassa tunnissa?

  Riippuen Tallinnan matkan tarkoituksesta, voit varata Tallinnan matkan johon kuuluu pelkkä Itämeren ylitys. Toisaalta yöpyminen Tallinnan laivalla voi tarjota mukavaa vaihtelua tavalliseen arkeen. Mikäli haluat yöpyä Tallinnan laivalla, valitse haluatko viettää yösi alakansien hmm, hieman eksoottisissa hyteissä, vai panostatko tällä kertaa hieman laatuun ja yövytkin tasokkaammassa hytissä?

 4. Ruokailu? Ostatko Tallinnan laivalta ruoat, vai tilaatko ne jo valmiiksi etukäteen?

  Kaikki laivalla käyneet tietävät, että Tallinnan risteily sujuu huomattavasti ripeämmin kun nautit herkullisesta Tallinnan laivan seisovasta pöydästä. Jos olet perheen kanssa matkalla, on helpompaa että varaatte ruokailut jo hyvissä ajoin etukäteen. Näin tiedätte että pikkunälän iskiessä, on vatsantäytettä tarjolla jos jonkin näköistä ja makuista. Mikäli elät Flow-tunteen kautta, ja ruokailet silloin kun sinulla on nälkä, etkä kellon mukaan, voit tällöin varata ruokailun myös Tallinnan laivalla. Tässä tilanteessa on hyvä muistaa, että Tallinnan laivan seisovan pöydän kattaus voi olla loppuunmyyty ja joudut turvautumaan vaihtoehto B:hen.

 5. Tarvitsetko Tallinnan reittimatkalle peruutusturvan?

  Lapsiperheet ainakin tietävät että seuraava flunssa tai korvatulehdus saattaa odottaa jo nurkan takana. Taudin iskiessä juuri pahimmalla hetkellä ( kuten ne usein tekevät)  laittaa ne samalla perheen lomasuunnitelmat kerralla uusiksi. Pikku nuha ei vielä haittaa, mutta jos kyseessä on vakavampi tauti voi olla että joudut pohtimaan Tallinnan matkan perumista. Vaikka kyseessä on Tallinnan reittimatka, voi taloudellinen tappio olla pelottavan suuri. Yllättävät takapakit voivat iskeä myös muihin kuin lapsiperheisiin,ja siksi Tallinnan matkan varaaminen peruutusturvalla voi olla kannattava vaihtoehto myös muissa tapauksissa.

 6. Tiesitkö että saat edullisimman Tallinnan matkan aina netistä?

  Kyllä, edullisimman Tallinnan matkan saat varattua aina netistä! Me olemme keränneet kaiken oleellisen tiedon Tallinnan matka sivuille, ja olemme keränneet kaikki ajantasaiset tarjoukset sinulle, yhdelle sivustolle! Tutustu matkoihin, varaa edullisin Tallinnan matka ja lähde lomareissulle Tallinnaan!

Hyvin suunniteltu on jo lähes puoliksi tehty. Sama pätee myös Tallinnan matkoihin, kuten myös  Tallinnan reittimatkoihin. Kartoita ennen Tallinnan matkan varaamista todellinen tarpeesi, ja tee Tallinnan matkavaraus vasta tämän jälkeen. Reittimatka Tallinnaan mahdollistaa rennon viikonlopun Tallinnan tunnelmallisilla kaduilla sekä erinomaiset shoppailumahdollisuudet Tallinnan edullisissa kaupoissa. Varaa jo tänään oma Tallinnan matka, ja suuntaa kohti viihtyisää  Itämerta!

Kauanko Helsinki Tallinna laivamatka kestää?

Linnuntietä Helsingin ja Tallinnan välimatka on vain 82 kilometriä ei siis kovinkaan paljoa. Itse laivamatka kestää parista tunnista aina kolmeen ja puoleen tuntiin. Tallinnan reittimatkan matka-aika riippuu siitä minkä Tallinnan reittimatkan olet valinnut. On hyvä muistaa, että itse Tallinnan laivamatkan lisäksi sinun on laskettava matka-aikaan terminaalin lähtöselvitys. Mikäli tulet kauempaa Suomesta, on sinun laskettava matkan kestoon vielä se aika, mikä kuluu kotiovelta lähtöterminaaliin. Toisinaan itse matkanteko  Tallinnan matkan lähtösatamaan, voi olla rankempi kuin itse Tallinnan laivamatka. Lapsiperheille Tallinnan matka vierähtää sujuvasti lasten leikkipaikassa, jossa on usein monta muutakin lasta leikkimässä pallomeressä ja rakentamassa lattialla legoilla. Jos olet Tallinnan matkalla ilman lapsia, kuluu parin tunnin Tallinnan reittimatka mukavasti seisovassa pöydässä. Tallinnan matka ilman autoa mahdollistaa muutaman kylmän lonkeron laivan baarissa, ja ehkä laulat karaokessa muutaman ikivihreän hitin. Jälkimmäisessä tapauksessa Tallinnan laivamatkan kesto saattaa tuntua hyvinkin lyhyelle. Yliväsyneiden lapsien kanssa Tallinnan laivamatka voi tuntua kestävän ikuisuuden.

Kaiken kaikkiaan Tallinnaan pääsee hyvin nopeasti. Voit varata Tallinnan matkan edellisenä iltana ja olet jo seuraavana päivänä nauttimassa lounasta Tallinnan vanhassa kaupungissa.

Mistä laivaliput Tallinnan reittimatkoille kannattaa ostaa?

Tallinnan reittimatkojen liput kannattaa aina ostaa netistä. Ostaessasi Tallinnan reittimatkan netistä, voit vertailla kaikessa rauhassa parhaimman Tallinnan reittimatkatarjouksen.

Mikä laiva kannattaa ottaa Tallinnaan ja mikä on halvin?

Tallinnan matka edessä ja pohdit mikä laiva kannattaa lomamatkalle valita. Tähän ei ole olemassa yhtä oikeaa vastausta sillä valinta riippuu siitä mitä odotat Tallinnan matkaltasi. Halvimman Tallinnan laivamatkan löydät sivuiltamme, vertailemalla eri laivayhtiöitä keskenään.

Esittelemme seuraavaksi Tallinna-Helsinki välillä toimivia laivoja.

Tallink Silja laivat

Tallink Silja liikennöi Tallink Star laivalla Tallinna-Helsinki väliä vuoden ympäri. Tallink Starin vihreä väri kuvastaa sen ympäristöystävällistä suunnittelua. Tallinnan matka kuluu nopeasti laivan monessa ravintolassa, tai sen 1500 neliömetrin kokoisessa ostostilassa. Lasten kanssa matkustavat voivat viettää laivamatkan lapsille suunnitellussa leikkihuoneessa.

Silja Linen toinen Tallinnan ja Helsingin väliä liikennöivä laiva on Silja Europa. Tämä Itämeren kaunein risteilyalus tarjoaa monipuoliset viihdemahdollisuudet. Laiva on varusteltu monipuolisella Tax free-myymälällä sekä lukuisilla eri ravintoloilla. Voit  hemmotella itseäsi ja matkakumppaniasi Tallinnan matkalla jo Silja Europan kauneussalongissa tai rentoutua sen porealtaassa ja saunan lämmössä. Lapsiperheille jotka suuntaavat lomailemaan Tallinnan matkalle, tarjoaa Silja Europa lapsiperheille monipuolisen kattauksen erilaista viihdettä ja tekemistä.  Lapsiperheet on huomioitu erinomaisesti parhaimpina lomakausina, tällöin Tallinnan laiva täyttyy innokkaista ja nauravista lomalaisista.

Tallink Superstar otettiin käyttöön vuonna 2008, ja se majoittaa reilut 2000 matkustajaa kymmenellä eri kannella. Tallink Superstar huomioi yhtä paljon ympäristöään kuin sen sisarlaiva Tallink Star. Tallink Superstar on kuitenkin nimensä veroisesti hieman enemmän kuin edeltäjänsä, hieman suurempi ja nuorempi. Tallinnan matkan voi nopeimmillaan taittaa jopa muutamassa tunnissa, joten hytti ei ole välttämättömyys tällä Tallinnan reittimatkalla. Tämä reilu parin tunnin Tallinnan laivamatka taittuu parhaiten monipuolisessa Tax free kaupassa, sekä laivan herkullisten aterioiden äärellä. SuperStar laivalla ei jano pääse yllättämään sillä sen kansilta löytyy viihtyisiä baareja, jossa voit viettää Tallinnan matkan hyvän seuran ja ruoan äärellä.

Tallink Megastar on Tallink Siljan uusin Itämeren risteilijä. Laivan edistyksellinen teknologia tekee tästä Tallinnan laivasta erittäin ympäristöystävällisen. Tämän Tallinnan laiva on rakennettu matkustajien viihtyvyyttä ja matkustusmukavuutta ajatellen. Matkusta maksuttomassa Sitting loungessa, tai lisämaksullisessa Business loungessa. Comfort luokan ovet aukenevat varsin huokean pienellä lisämaksulla. Jokainen Tallinnan laivalla käynyt muistaa Tax free myymälöiden tiiviin tunnelman, kun lähes kaikki laivan matkustajat suuntaavat edullisille ostoksille samanaikaisesti. Tallink Megastar on vastannut haasteeseen, se on jalkauttanut Tallinnan laivalle kätevän Quick shopping-palvelun. Samalla kun matkustaja tekee edullisia ostoksiaan hän skannaa tuotteet valmiiksi koneelle, ja käy maksamassa ne itsepalvelukassoilla. Näin Tax free ostosten kanssa ei tarvitse kuluttaa kohtuuttomasti aikaa, vaan pääset ihailemaan uutta Tallinnan laivaa sekä sen palveluita.

Tallinnan matkojen suosiosta kertoo Tallinna-Helsinki väliä liikennöivien laivojen määrä. Tallinnaan pääsee usealla lähdöllä päivässä,ja matka-aika on vain pari tuntia. Voit siis piipahtaa Tallinnan ostoskaduilla tekemässä hankintoja pikkujoulukautta varten, tai voit käydä hemmottelemassa itseäsi Tallinnan monipuolisista kauneussalongeista. Ei siis ihme, että Tallinnan matkat ovat aina yhtä suuressa suosiossa, ja Tallinnan laivat liikennöivät kyseistä väliä usean kerran päivässä.

Oletko tutustunut Tallinnan tunnelmalliseen joulutoriin, tai ihaillut Tallinnaa kauniilta Toompean mäeltä? Mikäli et ole aikaisemmin vieraillut Tallinnassa, on sinun  korkea aika käydä vierailulla tässä suomalaisten suosimassa Etelä- naapurissamme. Tallinnan joulutori tarjoaa sinulle helpon ja vaivattoman tavan tehdä edullisia ja ainutlaatuisia jouluostoksia sen idylleissä pikku kojuissa ja kaupoissa.  Täydennä perinteistä joulupöytää Virolaiselle jouluherkulla, ja yllätä ystävät erilaisella lahjalla. Tallinnan monipuoliset shoppailumahdollisuudet ovat vertaansa vailla, ja mikä parasta Helsinki-Tallinna väli taittuu vaivatta parissa tunnissa. Varaa siis oma Tallinnan matkasi, ja ota irtiotto arjesta, suuntaa Itämeren laineille ja vietä ikimuistoinen päivä Tallinnassa.

Viking Line laivat

Viking Line liikennöi Tallinna-Helsinki väliä Viking XPRS laivalla. Kyseessä on nopea, nimenomaan Suomenlahden ylitykseen räätälöity laiva. Löydät laivalta laajan valikoiman erilaisia ravintoloita sekä baareja.Lisäksi laiva vastaa muultakin osin kaikkea sitä mitä Tallinnan laivalta voidaan odottaa. Tallinnan laivamatka sujuu nopeasti ja helposti, ennen kuin huomaatkaan olet jo perillä Tallinnassa.

Eckerö Line laivat

Ms Finlandia liikennöi Tallinna- Helsinki väliä usealla päivittäisellä lähdöllä. Herkuttele satokauden parhailla herkuilla laivan ravintoloissa, shoppaile sen Tax free myymälässä tai nauti pari tuntia tekemättömyyden tunteesta ja ihaile edessä siintävää horintia.

Mikä Tallinnan laiva sinun tulee valita? Tallinnan laivan valintaan vaikuttaa moni asia. Useammille suurin yksittäinen tekijä joka vaikuttaa Tallinnan laivan valintaan on hinta. Tallinnan laiva määräytyy sen mukaan mistä saat varattua edullisimman Tallinnan matkan. Tämä on hyvä valintakriteeri, sillä kuka haluaa maksaa turhaan liian kalliin Tallinnan risteilyn, ei todennäköisesti kukaan. Vieläpä jos sinulla ei ole väliä millä laivalla Itämeri ylitetään.

Lapsiperheille hinnan kanssa toinen valintakriteeri, jolla päätetään mille Tallinnan laivalle päädytään, on lapsille suunnattu ohjelmatarjonta. Siinä vaiheessa kun Tallinnan laivalla on monipuoliset palvelut sekä erilaista ohjelmaa lapsille, voi pieni extra-maksu taata aikuisille hieman rauhallisemman laivamatkan. Parhaimmillaan laivamatka voi sujua leppoisasti lapsille suunnatussa leikkihuoneessa, vai miltä kuulostaa alkuilta lasten oma limudiscossa? Tässä kohtaa muutaman euron lisäpanostus takaa kaikille sujuvamman matkanteon. Lasten kanssa matkaaville yksi Tallinnan laivan valintakriteereistä Tallinnan laivamatkan hinnan ja ohjelman lisäksi, on laivan aikataulu. Sillä lähteekö Tallinnan laiva satamasta kukonlaulun aikaan vai juuri iltanukutuksen aikaan, on merkittävän suuri vaikutus Tallinnan laivan valinnassa.

Tallinnan matka aikuisten kesken on usein hieman helpompi, sillä parhaan Tallinnan laivan valinnan perusteena on usein pelkkä hinta. Siksi jokainen haluaa löytää juuri sen halvimman Tallinnan matkan. Kun halvin matka on löydetty, voi olla että se takaa jo onnistuneen Tallinnan lomamatkan. Toisaalta jos sinulle ei ole merkitystä kuinka monta kymppiä Tallinnan matka kustantaa, voi olla että haluat panostaa hieman enemmän matkustusmukavuuteen. Samalla tavalla kuin lentomatka sujuu mukavammin business-luokassa, samoin Tallinnan laivamatka sujuu mielekkäämmin Business loungen miellyttävässä ilmapiirissä. Onneksi Tallinnaan kulkee useita eri laivoja, useita kertoja päivässä,näin jokainen voi valita itselleen parhaan mahdollisen Tallinnan matkan.

Niin, ja jos sinä etsit halvinta Tallinnan matkaa, vertaile sivuiltamme paras hinta Tallinnan matkallesi, ja lähde jo huomenna lomamatkalle Tallinnaan. Nauti Tallinnan monipuolisista palveluista, sen kulttuurista sekä nähtävyyksistä. Pienellä vaivalla saat varattua itsellesi ja matkakumppanillesi parhaan hinnan Tallinnan matkalle, älä enää mieti, vaan varaa oma Tallinnan matkasi! Olet ansainnut pienen irtioton arjesta, kuuletko loman kutsun!

Voinko ostaa meno paluu lipun Helsingistä Tallinnaan?

Meno-paluulippu Helsingistä Tallinnaan on helppo ja nopea ostaa netistä. Helsinki Tallinna välillä kulkee useita laivoja päivittäin. Voit ostaa Tallinnaan meno-paluulipun sinulle parhaiten sopivalla aikataululla. Mikäli olet aamuvirkku, voit lähteä Tallinnaan jo aikaisin aamulla, vietä mukava päivä Tallinnan ostoskatuja kierrellen ja suuntaa seuraavana päivänä takaisin Helsinkiin. Halutessasi voit yöpyä Tallinnan hotellissa tai kylpylässä, yhden tai kaksi yötä, ja suunnata vasta myöhemmin takaisin Helsinkiin. Tällöin voit vertailla itsellesi sopivan hotellipaketin Tallinnan matkallesi. Mikäli haluat viettää ainoastaan yhden päivän Tallinnan keskiaikaisessa tunnelmassa, voi valintasi olla silloin miellyttävä miniristeily. Riippuen valinnastasi, voit viettää maissa muutaman tunnin, ja palata illaksi takaisin Helsinkiin. Mukava meritie on nopea tapa päästä ottamaan kaikille sallittu irtiotto arjesta ja suunnata minilomalle Tallinnaan. Sillä itse meno -, ja paluumatka Tallinnaan on jo itsessään pientä lomaa, ja irtiottoa arjen ruutineista. Tallinnan laivan monipuolinen, herkkuja notkuva buffetpöytä kutsuu matkailijaa herkuttelemaan. Tallinnan laivan Tax Free-kaupoissa voit tehdä edullisia ostoksia, ostat sitten kosmetiikkaa, alkoholia tai makeisia, voit olla varma että teit onnistuneen lisäyksen kotivarastoosi. Meno-, ja paluulipun hinta määräytyy suurelta osin vuoden ajankohdan mukaan. Mikäli olet lähdössä Tallinnan matkalle sen kovimpana sesonkina, on ymmärrettävää että joudut maksamaan matkastasi korkeamman hinnan. Huomaa kuitenkin, että huolellisella vertailulla voit säästää Helsinki-Tallinna meno-paluu lipusta merkittävän rahasumman. Nauti kesäisen kauniista Tallinnasta ja Virosta, osta meno-, paluulippu edulliseen hintaan netistä. Voit viettää Virossa pidemmänkin aikaa, sillä kesäinen Viro ja Tallinna tarjoavat monipuolista tekemistä ja näkemistä. Ennen joulua tunnelmalliset Tallinnan joulumarkkinat kutsuvat ihastelemaan lämmintä joulun tunnelmaa. Osta hyvissä ajoin oma meno-paluulippu Helsingistä Tallinnaan ja anna joulutunnelman täyttää keho ja mieli. Vai oletko miettinyt tunnelmallisen joulun viettämistä Tallinnassa? Varaa oma Tallinnan joulu matkasi, ja nauti jouluateria tänä vuonna valmiin pöydän äärellä. Mikä olisikaan parempi paikka viettää rentoa joulua, kuin Tallinnan vanhakaupunki?

Koulujen hiihtolomalla sekä syyslomalla Tallinna houkuttelee helpolle minilomalle. Varaa oma meno-,paluulippu Helsingistä Tallinnaan, ja rentoudu Tallinnan ihastuttavissa kylpylöissä, tai  Tallinnan kuuluisissa kauneushoitoloissa. Oli matkan ajankohta mikä tahansa, saat varattua helposti ja nopeasti meno-, ja paluulipun Helsingistä Tallinnaan. Vertaile sinulle edullisin meno-, ja paluulippu Helsingistä Tallinnaan ja suuntaa ansaitsemallesi minilomalle!

Näin varaat oman meno -, paluulipun Helsingistä Tallinnaan:

1. Kaipaat irtiottoa arjesta, mutta lomabudjetti on tarkasti rajattu? Ei hätää, Tallinnan matka tarjoaa irtiottoa, minilomaa arjesta, edullisesti ja helposti! Mikäli olet aiemmin vieraillut Tallinnassa, tiedät että kaupunki on erinomainen tarjoamaan nopeaa ja helppoa irtiottoa arjesta. Onko tämä ensimmäinen Tallinnan matkasi? Ei hätää, Tallinnan hurmaa matkailijansa, tutustu rauhassa Tallinnan tunnelmallisiin mukulakivikatuihin ja nauti idyllien kahviloiden rennosta tunnelmasta.

2.  Milloin Tallinnan matkasi alkaa? Kun Tallinnan matkan ajankohta on selvillä, sinun tehtäväksi jää se paras osuus- Edullisimman Tallinnan matkan vertailu! Vaihtoehtoja  Helsingistä Tallinnaan oleville meno-paluumatkalle on useita. Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja vertaile sivuillamme sinulle parhaiten sopiva Tallinnan matka! Olet nyt askeleen lähempänä Tallinnan lomaasi!

3.  Kun paras Tallinnan matkan ajankohta on löytynyt- Varaa se!

Varaa itsellesi ja matkakumppanillesi edullisin meno-, paluulippu Helsingistä Tallinnaan. Onneksi olkoon, ole tehnyt hyvän valinnan. Et ostanut sikaa säkissä, vaan vertailit rauhassa itsellesi edullisimman meno-paluulipun Helsingistä Tallinnaan!

4. Tallinnan matkan ajankohdan lähestyessä, pakkaa kaikki tarvittava Tallinnan minilomalle mukaan, ja suuntaa katse kohti Tallinnaa! Kuitenkin , ennen sen suurempaa hypetystä, on hyvä tarkistaa että kaikkien matkalaisten matkustusasiakirjat ovat voimassa ja varmasti mukana! Hyvin alkanut lomamatkan suunnittelu voi saada muuten ikävän käännöksen.

5. Suuntaa minilomalle, täältä tullaan Tallinna! Kun kaikki tarvittavat on pakattu matkalaukkuun, ota mukaan lomamieli ja suuntaa Helsingistä Tallinnaan lomailemaan! Muista, olet ansainnut minilomasi, nauti siis siitä! Täytä keho ja mieli täyteen Tallinnan lomamieltä!

Miten ostaa edulliset laivaliput reittimatkalle?

Aikoinaan Tallinnan lomamatkan varaamiseen vaadittiin se, että käyt itse varaamassa matkan paikallisesta matkatoimistosta. Luotit siihen  että ystävällinen matkatoimistovirkailija on tarjonnut sinulle juuri sen kaikkein edullisimman Tallinnan matkan. Hyvä näin. Mikäli halusit saada vertailukohtia, tuli sinut kysyä samaa Tallinnan matkaa toisesta matkatoimistosta. Tässä ei ole mitään väärää, Tallinnan matkat tuli kuin tulikin varattua ja ihmiset ovat viettäneet ikimuistoisia hetkiä Tallinnassa. Lisäksi se jouduit itse menemään matkatoimistoon, kerrytti se samalla mukavasti päivittäisiä askeleitasi. Mutta sitten tapahtui jotain-  edullisia Tallinnan matkoja alettiin ostaa netistä. Eri matkatoimistojen Tallinnan matkojen vertailu tuli entistä helpommaksi, koska sinun ei tarvinnut mennä itse paikan päälle. Kyllä voit surffailla bittiavaruudessa, siellä missä ikinä satutkin olemaan. Näin voit vertailla  itsellesi edullisimman Tallinnan matkan. Tämä oli helpompaa, mutta se vei yllättävän paljon aikaa. Siksi me haluamme auttaa ja nopeuttaa sinun edullisimman Tallinnan matkan vertailua.

Me olemme koonneet eri laivayhtiöiden tarjouksia, ja vertailleet niistä sinulle edullisimmat- sinun puolestasi!

Kätevää eikö totta?!

Sinä voit vertailla sivuillamme sinulle edullisimman Tallinnan matkan! Päätä ajankohta jolloin haluat lähteä matkaan ja valitse niiden joukosta se sinulle parhaiten sopiva- sekä edullisin Tallinnan matka. Löydät sivuiltamme kaikki parhaat hinnat Tallinnan matkalle, sinun tehtäväksi jää niiden joukosta se edullisimman Tallinnan matkan löytäminen. Älä enää epäröi, vaan vertaile itsellesi edullisin Tallinnan matka ja lähde ansaitulle minilomalle!

Mitkä ovat aikataulut reittimatkoille?

Loma edessä ja haluat ottaa irtioton arjesta Tallinnan minilomalla? Tiedät milloin oma lomasi alkaa, mutta mistä saat selville Tallinnan reittimatkojen aikataulun? Helposti, samalla kun vertaat sivuillamme sinulle edullisinta Tallinnan matkaa, näen myös mihin aikaan Tallinnan reittimatkat tai miniristeilyt lähtevät ja mihin aikaan ne palaavat Tallinnasta Helsinkiin. Kuumimpana sesonkina, Helsinki- Tallinna väliä liikennöi useat eri laivayhtiöt. Sinun tehtäväksi jää näiden joukosta sen sinulle parhaiten sopivan valinta.Valitse minkä Tallinnan laivan aikataulu käy parhaiten sinun aikatauluusi, ja varaa se! Lomasesongin ulkopuolella Helsinki – Tallinna väliä liikennöi useampi laiva päivittäin. Valitse Tallinnan matka joka on edullisin sekä mikä sopii sinun parhaiten aikatauluusi.

Kannattaako Viroon/Tallinnaan mennä laivalla vai lentämällä?

Helsinki-Tallinna meritie on yksi nopeimmista ja vaivattomimmista tavoista päästä nauttimaan naapurimaamme Viron kauniista maisemista ja erinomaisista shoppailu mahdollisuuksista. Laivamatka Helsingistä Tallinnaan kestää vain reilu pari tuntia, ja laivamatkan aikana voit nauttia Tallinnan laivan monipuolisista palveluista. Valinnastasi riippuen, voit yöpyä Tallinnan laivalla, jolloin pääset tutustumaan laivan yöelämään ja laittamaan jalalla koreasti Tallinnan laivan tanssilattialla. Sitä ennen on hyvä nauttia vatsantäytettä Tallinnan laivan kuuluisasta seisovasta pöydästä. Se on paikka jossa syötävä ja juotava ei lopu kesken, nauti hyvästä seurasta ja ruoasta. Ja ennenkuin huomaatkaan ole jo perillä Tallinnassa. Tämä onkin yksi miellyttävimmistä tavoista matkustaa, matka taittuu nopeasti niin aikuisseurassa kuin lapsiperheillä perheen pienempien kanssa. Lapsiperheet voivat viettää Tallinnan laivalla aikaa sen monipuolisessa lasten leikkimaailmassa tai ihailla laivan kannelta avautuvia näkymiä.

Tallinnan laiva vie matkailijan määränpäähän nopeasti ja helposti. Mikäli sinun on kuitenkin päästävä perille vielä nopeammin Tallinnaan tai Tallinnasta Helsinkiin. Tarjoaa virolainen Copterline helikopterilentoja Helsingin ja Tallinnan välillä. Tällä tavalla Tallinna-Helsinki tai Helsinki-Tallinna välimatka taittuu jopa alle puolessa tunnissa. Mikäli haluat lentää sini-valkoisin siivin, pääsee Tallinnaan reittilennolla jopa puolessa tunnissa. Luonnollisesti kyseessä on suora lento, ja olet perillä ennen kuin edes huomaatkaan.

Se kumpi matkustusmuoto sinun kannattaa valita, riippuu siitä minkälaisella porukalla olet suuntaamassa Tallinnan lomalle. Mikäli matkabudjetissasi on hieman löysää voi lentomatka Tallinnaan olla suositeltava vaihtoehto. Lapsiperheille Tallinnan laiva tarjoaa matkustamista huokeampaan hintaan, ja itse matkanteko Tallinnan laivalla on jo monelle lapselle ikimuistoinen elämys jota voi muistella vielä myöhemmin. Laivalla kun lapset saa touhuta ja temmeltää lapsenomaisesti, ja nauttia leppoisasta lomatunnelmasta.

Tallinnan lentoasema Lennart Meri sijaitsee neljän kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Tallinnan lentokentältä lähtee päivittäin muutamia kymmeniä lentoja, joten ihan valtavan suuresta kokonaisuudesta ei ole kyse. Lennart Meren lentoasema on mukavan kotoisan tuntuinen, ja siellä suunnistamista ei tarvitse pelätä etukäteen. Vaikka kyseessä ei ole merkittävän suuri lentokenttä, on Lennart Meren lentokentällä silti tarjolla yllättävän laaja kattaus erilaisia ravintoloita ja palveluita. Tallinnan lentokentältä pääsee helposti taksilla Tallinnan keskustaan, matkan hinta tosin kannattaa sopia etukäteen. Viron suurin ostoskeskus sijaitsee Tallinnan lentokentän läheisyydessä. Joten mikäli kaipaat monipuolisia shoppailumahdollisuuksia tarjoaa Viro Tallinnan keskustan lisäksi myös muista shoppailumahdollisuuksia.

On siis aikalailla mahdoton sanoa kumpi matkustusmuoto Tallinnaan on parempi valinta. Matkustusmuodon valintaan vaikuttaa suuresti ainakin seuraavat asiat:

# Tallinnan matka-budjetti. Pääset todennäköisesti edullisemmin Tallinnaan laivalla kuin lentäen. Ainakin jos olet matkalla suuremmalla porukalla.

# Aikataulu. Mikäli sinulla on kiire, ja et voi seilata Itämeren aalloilla. On lentomatka Tallinnan tässä vaiheessa varteenotettava vaihtoehto. Lentomatkustusta varten sinun tulee kuitenkin olla hyvissä ajoin lentokentällä, ja kulkea metallinpaljastimien läpi aina lentokoneen lähtöportille. Lisäksi jos sinulla on enemmän matkatavaraa, joudut laittamaan matkalaukun  ruumaan ja odottamaan perillä matkalaukun saapumista. Vaikka Tallinnan laivamatka sujuu hieman verkkaisemmin, on sinun helppo liikkua Tallinnan laivaan ja sieltä pois omien matkalaukkujen kanssa.

# Matkan tarkoitus? Mikäli olet lähdössä Tallinnaan sillä ajatuksella että itse matka on jo lomaa, voi olla että että Tallinnan laivalla menomatka sujuu leppoisammissa merkeissä. Sinun ei tarvitse istua koko matkan aikaa paikallasi, vaan voit kävellä laivan kansilla ja kuluttaa aikaa vaikka kuuluisien hedelmäpelien äärellä. Business, businesss ja business. Oletko Tallinnassa työmatkalla? Mikäli sinulle kertyy useita matkapäiviä vuoden aikana, voi olla että haluat valita matkustustavaksesi mahdollisimman nopean vaihtoehdon. Silloin sinua ei kiinnosta perinteiset Tallinnan laivan hedelmäpelit, vaan haluat kuluttaa aikasi mahdollisimman tehokkaasti.Tässä tapauksessa lentomatka Tallinnaan säästää aikaa ja vaivaa.

Summasummarum, ei siis ole olemassa yhtä ja ainoan oikeaa vastausta siihen kumpi matkustustapa sinun tulee valita omalle Tallinnan matkallesi. Mieti mitkä asiat ovat sinulle tärkeimpiä ja tee ratkaisu sen perusteella. Mikäli haluat säästää rahaa, on huomattavasti todennäköisempää että löydät Tallinnan risteilyliput edullisempaan hintaan kuin lentoliput. Jos aika on rahaa ja raha on aikaa, haluat kuluttaa siinä vaiheessa matkustamiseen mahdollisimman vähän aikaasi. Valitse lentokone tai Copterline, tällöin ajankäyttö Tallinnan matkalla on optimoitu ja pääset siirtymään määränpäähän nopeasti ja vaivattomasti.

Laivamatka Tallinnaan edullisesti, vertaa täällä oma edullinen Tallinnan matkasi ja lähde minilomalle Tallinnaan! Pakkaa mukaan iloinen lomamieli ja anna Tallinnan tunnelman täyttää keho ja mieli!

Vieläkö epäröit?

Milloin olet viimeksi rentoutunut kylpylän lämpimissä vesissä, tai herkutellut laivan buffetissa? Mikäli et edes muista, on sinun korkea aika suunnata lomalle! Kuuletko jo Tallinnan kutsun? Lähde lomalle, ja unohda hetkeksi arjen kiireet ja murheet. Tee joululahjahankinnat jo hyvissä ajoin etukäteen, ja vältä tyylikkäästi viime hetken stressi. Tallinnan monipuoliset shoppailumahdollisuudet tekevät jouluostoksista helpompaa. Ehkä rentoutat pitkän shoppailupäivän päätteeksi väsyneitä jalkoja ihanassa jalkahieronnassa tai rentoudut saunan lämmössä. Tallinna on täynnä toinen toistaan tunnelmallisempia kylpylöitä, sinun tehtävä on valita niistä se sinulle parhaiten sopiva Tallinnan kylpylävaihtoehto.

Varaa oma Tallinnan lomasi täältä!