HALVAT RISTEILYT TALLINNAAN

Viron pääkaupunkiin Tallinnaan on tänä päivänä tarjolla useita eri risteily vaihtoehtoja. Helpottaaksemme sinun päätöstä, olemme listanneet alapuolelle kaikki halvat risteilyt Tallinnaan. Näistä vaihtoehdoista sinun on helppo vertailla, sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva ja tietysti edullisin  vaihtoehto. Näin voit olla varma että teet parhaan päätöksen halvalle Tallinnan risteilylle!

Me suosittelemme

Eckeröline

Meidän suosikki laivamma Tallinnaan on ehdottomasti Eckeröline. He tarjoavat helppoja, edullisia sekä toimivia risteilyjä Tallinnaan vuoden ympäri. Voit varata itsellesi sopivat risteilyt ja laivamatkat Tallinnaan klikkaamalla itsesi Eckerölinen sivuille alapuolelta.

Varaa tästä!

Tarvitsetko yöpymispaikan?

Varaa edullinen hotelli

Haluatko jäädä yön yli tai usemmaksi yöksi Tallinnaan? Älä maksa hotellistasi liikaa vaan klikkaa itsesi alapuolelta Booking.com osoitteeseen ja vertaa sinulle sopivin majoitus vaikka samantien haluamillesi päiville.

Varaa tästä!

Tahdotko mahdollisimman helpon matkan?

Varaa valmismatka

Valmismatkalla varmistat että risteilysi Tallinnaan on mahdollisimman vaivaton ja helppo. Valitse alapuolelta sopiva matkatoimisto matkallesi ja räätälöi juuri sinulle sopivin Tallinan risteily nopeasti ja helposti.

Varaa Eckeröline.fi!

Varaa IkaalistenMatkatoimisto.fi!

Varaa risteily Helsingistä Tallinnaan alkaen vain 5€/henkilö

Tallinna on Pohjois-Euroopan parhaiten säilynyt keskiaikainen kaupunki, ja halvat Tallinnan risteilyt ovatkin mitä mainioin tapa ottaa pieni irtiotto arjesta ja matkata lahden toiselle puolelle. Risteilyt Viron pääkaupunkiin Tallinnaan ovat perinteisesti edullisia, ja sinulla on valinnanvaraa valita mieluisesi risteily. Edullisia Tallinnan risteilyjä löytyy joko pariksi päiväksi tai vaikka vain 22 tunniksi. Valintasi mukaan, voit viettää risteilyllä maissa neljästä tunnista, aina 14 tuntiin.

Haluatko yllättää rakkaasi varaamalla esimerkiksi hienomman hytin, ja ehkä nauttia myös laivan rentouttavista pore-altaista. Näin saatte hetkessä unohdettua arjen kiireet ja murheet,  ja nautittua hetki ansaitusti luksuksesta, arjen luksuksesta!

Vai haluatko tarjota itsesi tai ystävillesi kulinaristisen makuelämyksen laivojen upeissa ravintoloissa. Me olemme listanneet alapuolelle kaikki Tallinnan risteilyt, joista sinun on helppo valita sinua eniten miellyttävä vaihtoehto. Tallinnaan lähtee useita risteilyjä päivässä, joten löydät varmasti sopivan risteilyn listaamistamme vaihtoehdoista!  Varaa jo tänään itsellesi, ystävillesi tai perheellesi Itämeren unohtumattomin ristelykokemus!

MatkatoimistoLaivaHintaVaraa tästä
Baltic QueenAlkaen 5€Varaa tästä!
Baltic QueenAlkaen 12€Varaa tästä!
M/s FinlandiaAlkaen 19€Varaa tästä!

Yläpuolelta löytyvät risteilyt ovat kaikista suosituimpia 22 tunnin risteilyjä Tallinnaan, joissa pääset viertailemaan muutaman tunnin ajan myös maissa. Mikäli tahdot erilaisen risteilyn, niin tarkistathan myös alapuolelta löytyvät vaihtoehdot.

(11 tuntia maissa)

( 4 – 6 tuntia maissa)

Parhaat ja halvimmat risteilyt Tallinnaan löytyvät täältä

Vertaa ja valitse alapuolelta juuri sinulle mieluisin risteily Tallinnaan ja lähde matkaan silloin kun mielesi tekee.

22h Risteily Tallinnaan

22h risteily on muodostunut aikojen saatossa erittäin suosituksi, koska se on yksinkertaisesti toimiva tapa tehdä pikainen vierailu Helsingistä Viron pääkaupungissa Tallinnassa ja siinä samalla rentoutua hetki Itämeren aalloilla.  22 tunnin risteily tarjoaa sinulle mahdollisuuden vierailla 4 tuntia Tallinnassa eli aikaa on riittävästi tehdä suunnitellut ostokset. Katsoa Tallinnan nähtävyydet, piipahtaa ehkä kasvohoidossa ja palata laivaan. Varaa siis heti alapuolelta itsellesi halpa 22h risteily Tallinnaan!

MatkatoimistoLaivaHintaVaraa tästä
Baltic QueenAlkaen 5€Varaa tästä!
Baltic QueenAlkaen 57€Varaa tästä!
Silja EuropaAlkaen 14€Varaa tästä!

23h Päivä Tallinnassa risteily

23h Päivä Tallinnassa risteilyllä voit viettää kokonaisen päivän Tallinnassa. 23h päivä Tallinnassa risteilyllä yövyt ensimmäisen yön laivassa ja aamulla pääset viettämään koko päivän Tallinnassa ja palata illalla Helsinkiin. Tämä risteily on hyvä vaihtoehto, kun haluat viettää useamman tunnin Tallinnassa  shoppaillen, ja nauttien kulinaarisia makuelämyksiä Tallinnan useissa upeissa ravintola vaihtoehdoissa.  Varaa 23 tunnin risteily heti itsellesi alapuolelta!

MatkatoimistoLaivaHintaVaraa risteily
Viking XPRSAlkaen 11€Varaa tästä!

Päiväristeily Tallinnaan – Vietä päivä Tallinnassa

Yksi suosituimmista risteilyistä on Päiväristeily Tallinnaan, jolla pääset nimensä mukaisesti tutustumaan kaikessa rauhassa Tallinnaan useamman tunnin ajaksi. Tämän risteilyn avulla voit viettää kokonaisen päivän Tallinnassa ( 4 – 6 tuntia ). Päiväristeily tarjoaa sinulle aina helpon ja toimivan vaihtoehdon Tallinnassa vierailemiseen ja illaksi pääset nukkumaan omaan sänkyysi. Tässä sinulle vaihtoehtoja, tarkista itsellesi sopiva, halpa risteily Tallinnaan.

MatkatoimistoLaivaHintaVaraa risteily
M/s FinlandiaAlkaen 19€Varaa tästä!
Viking XPRSAlkaen 12€Varaa tästä!
Tallink ShuttleAlkaen 14€Varaa tästä!
Silja EuropaAlkaen 10€Varaa tästä!
TallinkSiljan Star ja SuperstarAlkaen 24€Varaa tästä!
Silja EuropaAlkaen 14€Varaa tästä!

Mikä on se kaikista paras ja suosituin Tallinnan risteily?

Olemme listanneet yläpuolelle kaikki vaihtoehdot, joilla voit risteillä Tallinnaan. Valinnanvaikeus, saattaa olla sana joka juolahtaa mieleesi tässä vaiheessa. Mutta ei hätää, me autamme sinua valitsemaan parhaan vaihtoehdon halvalle Tallinnan risteilylle.

Ensimmäiseksi, mieti mitä haluat Tallinnan matkaltasi?

Mikäli haluat vain piipahtaa Tallinnassa, nauttia hetki Tallinnan rikkaasta kulttuurielämästä.  Ehkä  tehdä siinä samalla haluamasi ostokset, niin paras risteily vaihtoehto sinulle on ehdottomasti Päiväristeily Tallinnaan.

Mikäli mielessäsi taas on nauttia merimatkasta lahden yli, ja tutustua laivan tarjoamaan unohtumattomaan yöelämään. Tällöin 22 tunnin Baltic Queen risteily Tallinnaan on varma valinta sinulle. Ei hätää, halutessasi pääset tälläkin risteily vaihtoehdolla piipahtamaan aamulla maissa, ehkä nauttimassa maukkaan aamupalan läheisessä ravintolassa?

 

23 tunnin päiväristeily on sinulle, joka haluat viettää pidemmän aikaa Tallinnan sykkeessä, ja ihmisvilinässä. Tässä edullisessa risteily vaihtoehdossa nukut ensimmäisen yön laivalla ja näin ollen sinulle jää useampi tunti aikaa vietettäväksi Tallinnassa. Säästät myös tällä valinnalla yhden hotelliyön hinnan. Kuinka kätevää!

 

Mikäli haluat tehdä matkustamisestasi vieläkin helpompaa, tarkista sivuiltamme myös kuljetukset kotikaupungista lähtösatamaan ja takaisin.

 

Helsinki-Tallinna vesireitti on yksi maailman vilkkaimmin liikennöidyistä reiteistä, löydät siis varmasti sinulle sopivan Tallinnan risteilyvaihtoehdon haluamaltasi yhtiöltä. Tällä hetkellä Helsinki – Tallinna – Helsinki väliä liikennöivät muun muassa seuraavat yhtiöt:

 

Viking Line

TallinkSilja

Eckerö

Linda Line

Tallinnaan risteily onkin helpompaa, halvempaa ja nopeampaa kuin koskaan aiemmin! Varaa siis itsellesi vähintään yksi vuorokausi vapaaksi, oli se sitten arkipäivänä tai viikonloppuna ja suunta kohti Tallinnaa!

Muista kuitenkin katsoa ennen matkan aloitusta tarkemmin Tallinnan matkat- sivustoja, koska se tarjoaa rutkasti lisätietoa Tallinnasta sekä Tallinnan risteilystä! Haluamme , että sinun matkustamisesta tulisi aiempaa helpompaa sekä edullisempaa!

Mikäli olet lähdössä matkaan lasten kanssa, katso myös sivulta vinkkimme lapsiperheille! Ja asiat jotka sinun olisi hyvä ottaa huomioon ennen matkalle lähtöä. Näin saatat estää matkalla muutaman ikävän yllätyksen.

Tarkista myös Tallinnassa tapahtuu sivulta. mitä ajankohtaisia tapahtumia Tallinnassa järjestetään. Ja luonnollisesti löydät sivuiltamme parhaat, ja edullisimmat risteilyt näihin tapahtumiin. Mutta ole nopea, parhaat lähdöt viedään ensimmäisinä!

 

Mikäli et ole kuitenkaan ole vielä varma minkälainen matka sinun tulisi ostaa tai mitä kaikkea Tallinnassa voi tehdä, niin jatka selaamista sivuillamme ja tulet varmasti löytämään vastauksen jokaiseen kysymykseesi.

AUTOLLA TALLINNAAN

Mikäli haluat suunnata Viron pääkaupunkiin Tallinnaan omalla autolla, tarkista parhaat hinnat alapuolelta!

MATKUSTAESSASI TALLINNAAN, MUISTA NÄMÄ!

Tallinnaan matkustaminen on helppoa ja sinulla on muutama asia, joista sinun tulee huolehtia ennen matkalle lähtöä.
Tärkein asia on muistaa ottaa jokaiselle matkustajalle virallinen voimassaoleva matkustusasiakirja,joka voidaan sitä kysyttäessä esittää viranomaisille. Virallisia matkustusasiakirjoja ovat vain passi, sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Huomaa, että tämä koskee myös lapsia! Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja.
Mikäli matkustaja ei viranomaisen pyytäessä pysty todistamaan henkilöllisyyttään, saattaa hän saada sakkorangaistuksen. Lisätietoja passien toimitusajoista löydät täältä. Tarkista myös laivayhtiösi sivuilta, voitko halutessasi tehdä lähtöselvityksen etukäteen mobiilissa, netissä tai terminaalin lähtöselvitysautomaateilla.

Mikäli olet ostamassa alkoholi- tai tupakkatuotteita Tallinnasta, niin suosittelemme sinua tutustumaan myös kyseisten tuotteiden tuontirajoituksiin ja näin pystyt välttämään ylimääräiset maksut.
Ikärajat kannattaa tarvittaessa tarkistaa kunkin laivayhtiön nettisivuilta. Näin vältät viime hetken ikävät yllätykset.
Liikuntarajoitteisten on hyvä huomioida matkaa varatessa, että tarvittaessa risteilylle on myös tarjota invahytti. Samoin tarjolla on myös allergia, tai lemmikkihyttejä.. Tarvittaessa voit kysyä tarkempia tietoja matkanjärjestäjältä.

LUKSUSTA ARKEEN, VAI ARJEN LUKSUSTA?

Perinteisen budjettimatkailun sijaan, voit varata hieman ylellisemmän hytin matkallesi. Tällä tavalla saatkin lisättyä ripauksen luksusta Tallinnan risteilyllesi. Kalleimmat hytit saattavat sisältää jopa poreammeen, ja saunan. Toisissa laivayhtiöissä on myös etukäteen mahdollista tilata vaikka shampanjapullo tervetulolahjaksi odottamaan hyttiin! Näin voit vaikka onnitella päivänsankaria, tai hemmotella rakastasi! Katso lisää täältä. Luksusta saa myöskin panostamalla laivalla syömiseen. Laivojen buffetit ovat kuuluisia notkuvista ruokapöydistään ja toinen toistaan herkullisimmista ruokalajeista. Buffetissa huomioidaan myös erikoisruokavaliot, ja yleisimmät allergiat onkin huomioitu mahdollisimman hyvin.Useammilla laivoilla alle 6-vuotiaat syövät maksavan aikuisen seurassa ilmaiseksi.
Laivoilta löydät myöskin halutessasi ylellisiä ravintoloita, joista löytyy kulinaarisia makuelämyksiä varmasti jokaiselle.
Risteilyllä Itämeren aalloilla saat nauttia myös musiikista sekä erilaisista ohjelmanumeroista. Voit aina tarkistaa ostamasi risteilyn ohjelman matkanjärjestäjän sivuilta. Silloin tällöin risteilyllä saattaa vierailla myöskin isompia artisteja, sekä toisinaan laiva lähtee satamasta erilaisilla teemaristeilyillä. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon että nämä tapahtumat nostavat luonnollisesti risteilyn hintaa.

MITEN VOIN SÄÄSTÄÄ EUROJA, ELI RISTEILLÄ EDULLISEMMIN?

Useammilla saattaa olla harhaluulo, että Tallinnan risteilyt ovat kalliita. Sekä ainakin nauttiminen matkasta Itämeren aalloilla, muodostuu kukkarolle hyvinkin raskaaksi. Näin saattaakin jossain tapauksissa olla, siksi onkin hyvä tarkistaa alta säästövinkkimme, kuinka voit risteillä Tallinnaan edullisemmin! Ja säästää samalla niitä, ah niin arvokkaita euroja!

Kuten jo mainitsimme, risteilystä voi joutua esimerkiksi sesonkeina maksamaan keskimääräistä enemmän. Siksi ensimmäinen vinkkimme on, että vertaat edullisimman Tallinnan risteilyn tämän sivun kautta! Risteilyn hintaan vaikuttavat luonnollisesti ajankohta. Sesonkeina, joihin luetaan koulujen lomaviikot sekä viikonloput. Joudut pulittamaan Tallinnan risteilystäsi hieman enemmän, koska tällöin laivoille on luonnollisesti paljon tulijoita.
Risteilyjen hinnoissa on huomattavia eroja, fiksulla valinnalla voit päästä risteilylle jopa 10€:lla, kunhan vain valitset viisaasti risteilyn tarjoajan sekä risteilyn päivämäärän. Jälleen suosittelemme etsimään parhaan hinnan alapuolelta!

Hyttivalinnallasi säästät myös huomattavasti rahaa. Voit valita halvimman mahdollisen hytin, joka taitaa useammissa laivoissa sijaita autokannen alapuolella. On myös monia risteilyjä, joille ei ole pakko ottaa hyttiä ollenkaan, vaan valitset ainoastaan kansipaikan. Laukut voit halutessasi pienellä korvauksella, jättää säilöön matkan ajaksi.
Mikäli nämä valinnat sopivat Tallinnan matka suunnitelmaasi, säästänyt jo merkittäviä summia Tallinnan ristelylläsi.

Ruokailuun laivalla saat huomaamattasi kulumaan suuriakin summia rahaa. Voit aina ottaa itsellesi jotain pientä purtavaa laivalle, jonka avulla selviät ilman isompia ruokailuja. Taikka jos vain mahdollista, ruokaile maissa ennen Tallinnan risteilyä ja sen jälkeen.
Tallinnan laivamatka tarjoaa ajanvietettä erilaisilla pelikoneilla, kaupoilla sekä kioskeilla. Näihin saat huomaamattasi upotettua useammankin euron. Helpoin tapa säästää tässä kohden matkaa on kiertää nämä laitteet kaukaa, ja siis välttää niitä kokonaan. Ota matkaan vaikka mielenkiintoinen kirja tai ristikkolehti, näin matka taittuu nopeasti etkä tuhlaa rahaasi.

Tallinnan risteilyn hinnasta saat huomattavia summia pois, etsimällä esimerkiksi netistä erilaisia lahjakortteja, sekä muita alennuksia ja etuja. Tämä vaatii vaan hieman vaivannäköä, mutta on varmasti sen arvoista.

Budjettimatkailu on mahdollista myös Tallinnassa, ja Tallinnan risteilyn ei tarvitse olla välttämättä kovinkaan kallis. Ethän siis usko siihen, ja jätä matkaa tekemättä sen takia, että joku kertoo sinulle Tallinnan matkailun olevan erittäin kallista. Emme väitä etteikö se joillekin voisi näin olla. Mutta muista, että sinun kulutus tottumuksesi loppujen lopuksi tekevät Tallinnan risteilystäsi kalliin tai edullisen. Mieti, ehkäpä jo etukäteen mihin rahasi laivalla käytät! ( Ja mikä tärkeintä, pysy suunnitelmassasi!)

HYVÄÄ MATKAA TALLINNAAN!!

Mitä siis enää miettimään, olet nyt valmis matkustamaan, ah niin lumoavan kauniiseen Tallinnaan! Valitse yläpuolelta itsellesi paras Tallinnan risteilyvaihtoehto, ja lähde matkaan jo vaikka heti huomenna!
Tallinnan risteily on aina piristävä tapa rentoutua, ja ottaa irtiotto arjesta vieraillen Viron pääkaupungissa.
Lumoava Tallinna tarjoaa sinulle ja matkakumppaneillesi loistavan tavan unohtaa hetkeksi arjen kiireet ja stressi, suuntaa siis jo vaikka ensi viikonloppuna edulliselle Tallinnan matkalle!

Toivottavasti löysit Tallinnan sivustomme kautta oikean risteilyn ja toivottavasti vierailet sivustollamme myös jatkossa. Älä myöskään unohda tykätä sivustamme Tallinnan Matkat facebookissa.
Mikäli jäit kaipaamaan jotain vinkkejä, ehdotuksia,ideoita. Otamme mielellämme palautetta, ja kehitysehdotuksia vastaan!

Hyvää matkaa!!