Rentouttava 2 yön hotellimatka Tallinnaan

Lähde hotellilomalle Viron pääkaupunkiin Tallinnaan kahdeksi yöksi, pohjoiseuroopan parhaiten säilyneeseen keskiaikaiseen kaupunkiin. 2 yötä Tallinnassa – matka on sopiva aika tutustua kaupungin sykkivään, mukanaan vievään yöelämään, nauttia ostoskatujen ihmisvilinästä ja syödä itsensä kylläiseksi Tallinnan upeissa ravintoloissa.

Katso alapuolelta parhaat hinnat kahden yön hotellilomalle Tallinnaan!

[c#ffffff;bg#3caff2]Matkatoimisto
HintaVaraa tästä
Hinta alkaen 69€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!
Hinta alkaen 69€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!

Kaikkiin 2 yön hotellimatkoihin kuuluu hintaan:

Haluamasi laivamatkat Helsingistä Tallinnaan ja takaisin

Valitse haluamasi hotelli 2 yöksi

Aamiainen sisältyy hotellin hintaan

2 YÖTÄ TALLINNASSA – MITÄ KANNATTAA TEHDÄ?

Mikäli valitset 2 yön hotellimatkan, niin suosittelemme ehdottomasti hotellin valitsemista vanhankaupungin lähistöltä. 2 yön lomalle suosittelemme tutustumista vanhankaupungin alkuperäisiin mukulakivikatuihin sekä sen tarjoamaan lumoavaan arkkitehtuuriin.

Vanhakaupunki on täynnä laadukkaita ravintoloita ja tunnelmallisia pubeja, kuin suoraan keskiajalta. Näissä vierailemalla saa kulutettua mukavasti vaikka koko päivän. Lisäksi vanhasta kaupungista löytyy useita erilaisia kirkkoja, museoita ja gallerioita jokaiseen makuun.  Kun vietät päivän ihmisvilinässä, aidossa keskiaikaisessa ympäristössä, on mukava käpertyä lähellä olevaan hotellihuoneeseen, ja nauttia hetki kiirettömyyden tunteesta. Tämä hotelliloma on helposti saavutettavissasi valitsemalla 2 yön hotellimatka Tallinnassa. 

Tallinna tarjoaa matkailijoilleen nykymaailman mukavuudet, seikkailut rikkaaseen kulttuurielämään sekä sen historialliseen ympäristöönsä. Kävellessäsi vanhassa kaupungissa, suosittelemme kiipeämistä yläkaupungissa sijaitsevaan, lähes 50 metrin korkeuteen kohoavaelle kalkkikiviselle kukkulalle, vanhaan Toompean mäelle.  Mäeltä aukeaa kerrassaan henkeäsalpaavan kaunis näköala Tallinnan yli.

Todennäköisesti valitset 2 ön hotellimatkalle majoituksesi alakaupungista, jonka keskipisteenä toimii Raatihuoneentori. (Raekoja Plats) Ja jonka ihmisvilinästä löydät erilaisia putiikkeja, terasseja ja kahviloita. Joista pääset vaikka tekemään uniikkeja tulisia kotiinviemisiksi.

2 yön Tallinnan hotellimatkalla sinulla on todennäköisesti hieman enemmän aikaa tutustua hieman Tallinnan keskustan ulkopuolelle. Ja tässä suosittelemmekin tutustumista vajaa kymmenen kilometrin päässä olevaan Tallinnan tv-torniin. Välttääksesi jonotuksen, suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon, ja tarkistamaan aukioloajat Tallinnan tv-tornin nettisivuilta.

Tallinna on täynnä erilaisia ravintoloita, joiden tarjonnasta löydät ruokia kaikkialta maailmasta. Mutta kuten muissakin euroopan suurimmissa kaupungeissa, myös Tallinnassa on hyvä olla tietoinen siitä mihin ravintolaan suuntaa syömään.  Vanhassakaupungissa joudut todennäköisesti maksamaan ruoasta lähes saman mitä Suomessakin. 

Mikä olisi sen parempaa kuin, seikkailtuasi koko päivän Tallinnan lumoavilla kaduilla ja liikkeissä. Suunnata hotellin puhtaisiin lakanoihin lepäämään?

Tarkista alta Tallinnan hotellisuosituksemme

Jos energiaa vielä riittää, niin Tallinna tarjoaa uskomattomia kylpylöitä itsensä ja matkakumppanin hemmotteluun. Haluatko rentoutua kylpylän lämpimissä altaissa, tai ehkä nauttia mansikkamargaritan allasbaarissa? Vai yksinkertaisesti vain nauttia kiireettömyyden tunteesta, ehkä tämän kaiken kruunaa vielä ihana Intialainen päähieronta tai hemmotteleva jalkahoito. 

Ladattuasi hetken akkujasi, joko hotellin pehmeissä lakanoissa tai kylpylän lämpimissä aalloissa. Kaipaatkin ehkä palaamista Tallinnan ihmisvilinään, suosittelemme tutustumaan jo etukäteen Tallinnan monipuoliseen yöelämään. Haluatko viettää iltaasi perinteisessä Viru-hotellissa, vai ehkä nauttia ylellisyydestä lasillisella shampanjaa laadukkaassa bistrossa.  Tallinna tarjoaa sinulle varmasti tähän kaikkeen mahdollisuuden, ja ehkä jopa hieman enemmän!

 

Kaikenkaikkiaan Tallinna ei ole pinta-alaltaan kovinkaan iso kaupunki, ja useammat kohteet ovat vain kävelymatkan päässä toisistaan. Tästä huolimatta tekemistä siellä riittää vaikka useammaksi kuukaudeksi. Tästä syystä kannattaakin etukäteen miettiä mikä juuri sinua kiinnostaa eniten Tallinnassa. Meidän suosituksemme on tutustua Tallinnan vanhaan kaupunkiin, mikäli kiemurtelevat mukulakivikadut eivät ole vielä täysin tuttuja. 

Tämä mystinen ja lumoavaksikin kutsuttu Tallinna mahdollisuuden  jota kautta voit lomallasi tutustua 2 yön hotellilomalla vanhaankaupunkiin ja sen lumoavaan arkkitehtuuriin. Tämä miniloma voi olla myös mahdollisuus tutustua laajemmin Tallinnaan, ja sen huomionarvoisiin kohteisiin. Mikäli aloit miettimään, että 2 yötä Tallinnassa ei ehkä olekaan sinulle riittävästi, niin tarkista myös meidän 3 yötä Tallinnassa hotellimatka tarjous. Koska 2 yötä Tallinnassa saattaa kulua yllättävän nopeasti…

 

Toivottavasti sinun on nyt helpompi tehdä päätös haluamastasi hotellimatkastasi ja toivottavasti tästä sivusta on ollut sinulle apua. Me toivotamme sinulle oikein mahtavaa hotellimatkaa Tallinnaan ja toivottavasti löydät sivuille jatkossakin!

Haluamme aina kehittää palveluamme, ja siksi pyydämmekin sinulta apua. Jäitkö kaipaamaan jotain vinkkejä, jos jäit, laitathan meille kehitysehdotuksia!

Yövy Tallinnan parhaissa hotelleissa

Varaa bussikuljetus satamaan ympäri Suomen

Tallinnassa riittää tekemistä useaksi päiväksi

Tallinna on kuuluisa loistavista ravintoloistaan

Tallinnaan pääsee vuoden ympäri