Unohtumaton kylpyläloma Tallinnaan

Tänä päivänä Viron pääkaupunki Tallinna voi ylpeillä myös huippukylpylöillään, onhan Virolla useamman sadan vuoden kylpyläperinteet.  Tallinnan kylpyläloma tarjoaa varmasti yhden helpoimmista keinoista hakea hetken rentoutumista arjen stressiin ja kiireeseen. Tallinna tarjoaa Suomen hintatasoon tottuneille, kylpylälomia varsin edulliseen hintaan. Tosin luksuksen ystäville Tallinna tarjoaa myös loistavia kylpylävaihtoehtoja. Voit suunnata kylpylälomalle niin perheen, kavereiden kuin oman rakkaasi kanssa. Tallinnasta löytyy kylpylöitä jokaiseen makuun, uskomme sinun varmasti löytävän oman suosikkisi.

Kylpylöitä voi oikeastaan tänä päivänä kutsua jo vapaa-ajan keskuksiksi. Sillä ne tarjoavat kylpemisen lisäksi myös mahdollisuuden harrastaa liikuntaa eri muodoissa sekä nauttia herkullisia makuelämyksiä. Perinteisen hieronnan lisäksi, voit hemmotella itseäsi esimerkiksi suklaahieronnalla,luksuskasvohoidolla tai vaikka intialaisella päähieronnalla.WAU!

Tämä sivu tarjoaa sinulle parhaat kylpylälomat Tallinnassa, ja vieläpä parhaaseen hintaan. Etsi niiden joukosta sinulle paras ratkaisu!

MatkatoimistoHintaVaraa kylpyläloma
Alkaen vain 131€ / henkilöVaraa tästä!
Alkaen vain 104€ / henkilöVaraa tästä!

Valitse sinulle sopivin kylpyläloma Tallinnassa

Voit valita itsellesi kylpyläloman, joka kestää parista yöstä, aina jopa vaikka viikkoon asti. Olemme listanneet alapuolelle kaikki Tallinnan kylpylälomat, joista sinun on helppo valita itsellesi parhaiten sopiva lomamatka. Käy tarjoamiamme matkoja läpi, ja varaa itsellesi jo tänään edullinen Tallinnan kylpyläloma.

KYLPYLÄLOMA 2 YÖTÄ

2 yön kylpyläloma tarjoaa vaikka viikonlopun kestävän irtioton arjen kiireestä, ja auttaa sinua hetken rentoutumaan ja unohtamaan arjen huolet ja  murheet. ( siis mikäli huolia on kerääntynyt) Voit valita mieleisesi vaihtoehdon, aina puolihoidosta, erilaisiin hierontoihin ja hoitoihin. Voimme luvata, että valitsemalla minkä tahansa paketin, on arjen pieni lepohetki taattu! Älä enää mieti, vaan katso alapuolelta paras Tallinnan kylpyläloma!

MatkatoimistoHintaVaraa kylpyläloma
Alkaen vain 131€ / henkilöVaraa tästä!
Alkaen vain 104€ / henkilöVaraa tästä!

KYLPYLÄLOMA 3 YÖTÄ

Mikäli kaipaat hieman isompaa hyppyä arjen ulkopuolelle, niin 3 yön kylpylämatka Tallinnaan on loistava vaihtoehto. 3 yötä kylpylässä takaa sinulle kiireettömän loman, ehdit ottaa vaikka useammankin hemmotteluhoidon ja herkullisen aterian.Mitä siis enää mietit, aikataulusi näin salliessa, varaa samantien alapuolelta itsellesi mahtava kylpyläloma Tallinnassa.

MatkatoimistoHintaVaraa kylpyläloma
Alkaen vain 153€ / henkilöVaraa tästä!
Alkaen vain 194€ / henkilöVaraa tästä!

KYLPYLÄLOMA 4 YÖTÄ

4 yön kylpyläloma takaa kiireettömän lomailun, ilman huolta kotiinpaluusta. Tämä vaihtoehto on lomailua parhaimmillaan. 5 päivän ajan ehdit huoletta, ottaa kaiken ilon irti valitsemastasi kylpylästäsi ja voit hemmotella itseäsi juuri niin paljon kuin haluat. Viitenä päivänä ehdit myös ottaa kaiken irti Tallinnasta, ja ehkäpä suunnata joku päivä hieman Tallinnan ulkopuolelle.

Mutta olemme varmoja, että Tallinnassa itsessään riittää tekemistä pidemmäksikin aikaan. Jos vain sinulle tarjoutuu mahdollisuus, niin mielestämme jokaisen tulisi jossain vaiheessa ottaa tälläinen irtautuminen arjesta. Valitse alapuolelta paras kylpyläloma sinulle, vaikkapa heti!

MatkatoimistoHintaVaraa kylpyläloma
Alkaen vain 146€ / henkilöVaraa tästä!
Alkaen vain 184€ / henkilöVaraa tästä!

PIDEMMÄT KYLPYLÄLOMAT

Mikäli haluat vieläkin pidempää rentoutumista kylpylälomalla, niin olemme koonneet alapuolelle sinulle sopivia vaihtoehtoja. Uskoisimme että monen haaveena on viettää aikaa kylpylässä, ilman huolen häivää seuraavan päivän kotiinpaluusta.  Mikäli sinä olet se onnekas, jolla on aikaa hemmotella itseään kauemmin kuin pidennetyn viikonlopun ajan,, niin valitse alapuolelta itsellesi kylpyläloma. Parhaimmillaan tarjolla on kylpyläloma jopa parin viikon rentoutumisen Tallinnassa. Tarkista alta paras hinta kylpylälomallesi!

MatkatoimistoLoman pituusHintaVaraa kylpyläloma
5 yötäAlkaen vain 324€ / henkilöVaraa tästä!
6 yötäAlkaen vain 392€ / henkilöVaraa tästä!
7 yötäAlkaen vain 418€ / henkilöVaraa tästä!
14 yötäAlkaen vain 701€ / henkilöVaraa tästä!
7 yötäAlkaen vain 414€ / henkilöVaraa tästä!

MIKSI SINUN TULISI VARATA KYLPYLÄLOMAA TALLINNASSA?

 

Olipa vuodenaika mikä tahansa, Tallinnan kylpylät ovat loistava paikka rentoutumiseen sekä elämästä nauttimiseen. Mielestämme jokaisen tulisi ainakin kerran käydä kylpylälomalla Tallinnassa, sijaintinsa puolesta voit tehdä Tallinnan kylpylälomasta vaikka uuden perinteen. Tämä jo siksi, että Tallinna on lähellä, ja sen tarjoamat kylpylät ovat sen verran Suomen vastaavia halvempia. Kylpyläloma voi tuoda aivan uutta puhtia arkeen ja saada sinut ainakin hetkeksi unohtamaan arjen huolet ja murheet.

Pääset nauttimaan hemmottelusta erittäin siedettävin hinnoin, sekä halutessasi voit valita Tallinnan kylpylälomallesi myös puoli- tai täysihoidon. Miltä kuulostaisi loma, jossa ei tarvitse huolehtia ruoanlaitosta, taikka siitä mihin menisit syömään? Täysihoito tarjoaa sinulle viimeistään täydellisen rentoutumisen. Tallinnan laaja kylpylätarjonta takaa sinulle halutessasi mahdollisuuden eri hoitoihin, sellaisiin joita et ole ehkä ennen kokeillutkaan. Tässä on olemassa pieni riski, että voit löytää tällä tavalla ehkä myös uuden suosikkisi!

Suurin osa Tallinnan kylpylöistä sijaitsee siedettävän matkan päästä keskustasta, joten voit helposti yhdistää kylpylälomaan myös muista Tallinnan aktiviteetteja. Mikäli sinulla on tilanne, että kaipaat ehkä uudenlaista tekemistä, varaa Tallinnan kylpylälomasi jo nyt alla olevista vaihtoehdoista, voimme olla varmoja, että et tule pettymään! Voi olla myös mahdollista, että tulet kotiin pirteämpänä kuin lähtiessäsi lomalle!!