Pärnun matkat Helsingistä omalla autolla tai ilman

Miten lähteä Pärnun matkalle?

Tapa 1 (Helpoin)

Varaa valmismatka Pärnuun jostakin seuraavista matkatoimistoista. Paketti sisältää risteilyt Tallinnaan ja valisemasi hotellin. Lisäpalveluina voit lisätä autopaikan laivalle, mikäli tahdot matkustaa omalla autolla.

Mikäli et matkusta omalla autolla, niin sinun pitää itse ostaa bussiliput Tallinna Pärnu välille. Seuraavat matkatoimistot tarjoavat kuitenkin bussikuljetusta monista Suomen kaupungeista Helsinkiin satamaan ja takaisin.

Tapa 2 (Halvin)

Osta itse risteilyt Helsingistä Tallinnaan. Me suosittelemme Eckerölinea.  Tämän jälkeen varaa sinulle sopivin hotelli esimerkiksi osoitteesta Booking.com.

Tallinnasta Pärnuun ja takaisin suosittelemme matkustamaan omalla autolla tai voit ostaa bussimatkan osoitteessa https://luxexpress.eu/en/wifi

Tarvitset näitä sivustoja

Helsinki - Tallinna reittimatkat
Varaa hotelli Tallinan matkalle

Miksi lähteä lomalle Pärnuun?

Valkoiset hiekkarannat, jotka jatkuvat kauas silmänkantamattomiin?

Rento kesäinen tunnelma idyllissä ravintolassa,ja taustalla kuuluu hiljainen puheensorina?

Ravintolassa joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä?

Mukavan päivän päätteeksi voit suunnata Pärnun kuuluisiin kylpylöihin.  Voit unohtaa siellä hetkeksi arjen murheet  ja antaa lämpimän veden rentouttaa niin kehon kuin mielen. Milloin viimeksi olet suonut itsellesi ylellisen kasvo ja jalkahoidon? Nyt voit rentouttaa jalkasi ylellisessä jalkahoidossa sekä sulkea silmäsi ja nauttia rentouttavasta kasvohoidosta. Näiden aikana on mahdollista että hukkaat hetkeksi ajantajusi, ja nautit vaan käsillä olevasta – ainutlaatuisesta hetkestä!

Pärnun loma hellii kehoa ja mieltä!

Miltä kuulostaa, etsitäänkö sinulle paras Pärnun lomamatka? Mikäli vastauksesi on kyllä. Onneksi olkoon, olet askeleen lähempänä Pärnuuta. Hetkeä jolloin pääset upottamaan varpaasi rantahiekkaan ja nauttimaan Pärnun rennosta tunnelmasta.

Lomamatkasi on vain muutaman klikkauksen päässä, ja pääset pian pakkaamaan rennon lomamielen sekä passin matkalaukkuusi. Esittelemme alapuolella sinulle parhaimpia Pärnun lomamatkoja. Lomamatkoista löydät itsellesi parhaan mahdollisen Pärnun lomamatkan, oli tarkoituksesi sitten saapua Pärnuuseen omalla autolla tai julkisia kulkuneuvoja käyttäen.

Mikäli vielä epäröit, käy seuraava kymmenen väittämän lista läpi:

# Milloin viimeksi olet ollut lomalla? Milloin viimeksi olet ollut Pärnun lomalla? Onko viime lomasta niin kauan etten edes muista milloin näin on tapahtunut?

# Inhoatko pitkistä lennoista, ja niiden jälkeisistä jetlageista? Pärnun lomalle voi mennä omalla autolla, pääset Itämeren yli parhaimmillaan parissa tunnissa.

# Haluatko matkustaa edullisesti? Pärnun loma on etelän lomakohteita edullisempi vaihtoehto.

# Minulla on kiinnostusta Pärnun lomalle, mutta en tiedä miten voin varata Pärnun matkan. Ei hätää, me olemme tehneet kaiken sinulle mahdollisimman helpoksi. Seuraa sivujemme ohjeita, niin saat vertailtua itsellesi ja perheellesi edullisen ja ikimuistoisen Pärnun lomamatkan. Pärnun lomamatkan varauksen jälkeen, sinulle jää enää huoleksi passin voimassaolon tarkistaminen sekä matkalaukun pakkaaminen.

# Lomamatka suunnittelut jää arjen kiireiden jalkoihin, ( harrastukset, ystävät, työ, parisuhde) tuntuu että sinulla ei ole energiaa lomamatkan suunnitteluun.  Olemme tehneet Pärnun matkan varauksen mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Sivusto vertailee sinulle edullisimman Pärnun matkan. Sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa eri sivujen selailuun, esittelemme sinulle kaikki parhaat Pärnun matka- tarjoukset! Lisäksi rentouttava Pärnun loma tekee ihmeitä arjessa jaksamiseen.

# Haluan Pärnun matkalle, mutta minulta puuttuu matkakaveri. Ota haaste vastaan ja lähde matkalle yksin! Pelkkä ajatus saattaa jo olla ahdistava, mutta ajattele mikä mahdollisuus sinulla on tutustua Pärnun matkalla uusiin ihmisiin. Ota haaste vastaan, ja pakkaa matkalaukkuun vaatteiden lisäksi avoin mieli. Ota vastaan se mikä tulee, ja anna hetken kantaa!

 

Kuinka monta kyllä kohtaa sait listasta? Mitä useammassa kohdassa ajattelit että juuri noin, sitä tärkeämpi sinun on varata itsellesi ja perheellesi ikimuistoinen Pärnun matka!

Tuhannet turistit suuntaavan auton nokan kohti Pärnun lomaa, kovin sesonki on kesäisin jolloin Pärnun valkoiset ja puhtaat hiekkarannat kutsuvat auringonpalvojia. Rannan kävelykadulla saatat hetken jopa unohtaa olevan vain muutaman tunnin päässä Tallinnasta. Pärnussa on mahdollista tehdä edullisia ostoksia, joten sinun matkabudjetin ei tarvitse olla valtava. Voit nauttia täyden kympin Pärnun lomasta, ilman että se sakottaa suurta osaa budjetista.

Pärnun lomalle voi suunnata ympäri vuoden, sen ei tarvitse rajoittua pelkkään kesäsesonkiin. Pärnun ihanat kylpylät, Tervise Paradiis sekä Viron suurin vesipuisto on auki vuoden ympäri. Voit nauttia Pärnun lomasta, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Vertaa sivujemme kautta sinulle paras, ja edullisin Pärnun matka. Älä odota huomiseen, vaan varaa matka nyt! Varattuasi Pärnun loman, tiedät että pääset ottamaan aikalisän arjesta ja nauttimaan Pärnun kiireettömästä tunnelmasta.

Suuntana Pärnu, kuinka pääsen sinne?

Kulkutapoja on varmasti yhtä monta, kuin on itse matkalle kulkijaakin. Esittelemme alapuolella kuitenkin suosituimmat Pärnun matkustustavat. Etsi alapuolelta sinulle parhaiten sopiva Pärnun matka!

Laivalla Pärnuun

Moni lienee käynyt ainakin jossain elämänsä vaiheessa naapurissamme Virossa, ja Viron pääkaupungissa Tallinnassa. Helsingistä pääsee Tallinnaan useasti päivässä, ja laivamatka kestää parhaimmillaan vain pari tuntia. Voit jättää oman auton lähtösatamaan, tai jopa omaan kotipihaan.Voit valita matkapaketin jossa sinun ei tarvitse stressata liikenteestä, vaan voit istua matkan mukavasti bussin penkillä. Lähtösatamaan saavuttua voit siirtyä jalkaisin Terminaaliin, ja suunnata siitä laivalla Itämeren aalloille. Riippuen matkustus valinnastasi, voit jatkaa matkaa Tallinnasta Pärnuuseen joko bussilla tai junalla.

Pärnu reittimatka

Helppo lomakohde,sekä vaivaton matkustaminen lienee yksiä syitä Pärnuun suureen suosioon Suomalaisten lomakohteena. Siksi laivaliikenne Helsingin ja Tallinnan välillä on suhteellisen vilkasta, ja päivän aikana lähtöjä voi olla useampia kuin Suomessa harvaan asutussa taajama-alueella linja-autovuoroja.

On siis varsin ymmärrettävää, että Helsinki-Tallinna merireitti on yksi maailman aktiivisimmista reittimatkoista. Tallinnan reittimatkoja ja risteilyitä tekevät seuraavat monen tuntemat laivayhtiöt:

Eckerö Line:

Pääset tutustumaan täällä Eckerö Linen Tallinnan risteilyihin, sekä reittimatkoihin. Valitse niiden joukosta sinulle parhaiten sopiva laivamatka, ja lähde reissuun vaikka välittömästi!

Tallink Silja:

Löydät täältä parhaat Tallink Siljan Tallinnan risteilyt, ja voit valita niiden joukosta sinulle parhaiten sopivan Tallinnan risteilyn tai reittimatkan. Varaa omasi jo tänään!

Viking Line:

Itämeren aalloilla puna-valkoisella laivalla, valitse täältä paras Tallinnan risteilysi Viking Linen laivoilla, ja sano Hiiohoi ja lomasi alkakoon!

Hienoa, toivottavasti löysit itsellesi parhaan ja edullisimman Tallinnan matkan. Näin Pärnun loman alkaminen on jo askeleen lähempänä. Kuitenkin on hyvä huomioida muutama asia ennen kuin pakkaat matkalaukkusi valmiiksi.

Laivan saavuttua Tallinnan satamaan, voi ensikertaisella mennä sormi suuhun. Siksi lue seuraavat kohdat huolella, näin voit välttyä monelta ikävältä yllätykseltä. Tallinnassa on kolme eri terminaalia, ja ymmärrettävästi näillä terminaaleilla on hieman välimatkaa toisistaan. On hyvä tarkistaa etukäteen mihin terminaaliin laiva saapuu, jotta voit suunnitella helpon siirtymisen eri kulkuneuvoon.

Jos olet lähtenyt Pärnun matkalle omalla autolla, ei paniikkia. Ajomatka Tallinnasta Pärnuuseen Via Balticaa pitkin on suhteellisen helppo. Koko matkalla on yksi suurempi risteys, eli jäitä hattuun ja rohkeasti matkaan. Ajomatka Pärnuuseen kulkee idyllien maalaismaisemien läpi, ja taajama-alueella voi ihastella Virolaista arkkitehtuuria. Mikäli olet lasten kanssa liikenteessä, ei hätää. Mikäli matkan pysäyttää äkillinen vessatauko, on matkan varrella useampia huoltoasemia. Rekat ovat tuttu näky Via Balticalla, joten huoltoasemilla on jopa suihkut pientä maksua vastaan käytettävissä. Toisilla huoltoasemilla voit saada valintasi mukaan jopa Cappuccinoa tai muita erikoiskahveja. Sinun ei siis tarvitse pelätä törmääväsi useita tunteja seisoneeseen pannukahviin.

Mitä saat itsellesi, varaamalla nyt oman Pärnun lomasi?

# Sinun ansaitseman rentouttavan loman!

# Aikaa rauhoittua, ja nauttia käsillä olevasta hetkestä!

# Yhteistä aikaa perheen tai ystävien kanssa!

# Unohtumattomia elämyksiä!

# Edullisia ostoksia Pärnun ostoskeskuksissa!

# Hyviä ostoksia laivan Tax Free:ssä!

# Kylpyläloman, jossa keho ja mieli rentoutuu!

# Ihanat valkoiset hiekkarannat!

# Kauniita kävelykatuja!

Pärnun on lomamatkojen kestosuosikki, ei siis ihme että se houkuttelee vuosi toisensa perään tuhansia turisteja ihailemaan sen idylliä puutalo arkkitehtuuria. Kävellessäsi Pärnun katuja, voit aistia paikan historian. Siinä samalla voit nauttia paikan kiireettömän rennosta tunnelmasta.

Pärnu- idyllinen rantakaupunki

Keskiajalla perustettu Pärnu, houkuttelee turisteja valkoisten hiekkarantojen sekä ihanien kylpylöiden avulla. Lämmin merivesi hellii Pärnun keskusrannassa kesäpäivän viettäjiä. Pärnu on rauhallinen, rento ja romanttinen kaupunki. Vuonna 2010 Independent-lehti valitsi Pärnun rannan vuoden lomakohteeksi.

Pärnu on Viron merkittävin lomakeskus, ja sen erilaiset kylpylät ovatkin vertaansa vailla. Lapsiperheiden suosikkeja ovat lukuisat suihkulähteet, leikkikentät sekä pelialueet. Rannan matala vesi on kuin tehty perheen pienemmille mukavan kesäpäivän viettoon. Rannalta löytyy lisäksi erilaisia lasten leikkipaikkoja, ja ne toimivatkin pitkällä rannalla kätevinä maamerkkeinä.

Aktiivisille lomalaisille Pärnun rannat tarjoavat puuhaa koko päiväksi. Haluatko kokeilla vesihiihtoa tai purjehtimista? Pärnunjokea pitkin voit lipua kanootilla tai kajakilla, merelle tai läheisille luodoille.
1920-luvulla Pärnun ranta jaettiin kolmeen osaan, silloin ranta oli jaettu naisille, miehille sekä yhteisrannaksi. Löydät edelleen tänä päivä naistenrannan, jossa naiset voivat omassa rauhassa nauttia kauniista kesäpäivästä. Nykypäivänä naiset voivat oleilla rannalla joko uimapuvulla tai ilman.

Perinteisten hierontojen ohella Pärnussa voi nauttia luonnonvaroja hyödyntävistä muta-, sekä turve hoidosta, tämän lisäksi tarjolla on myös kylmähoitoa. Pärnun mutahoidon terveysmuta tuodaan Pärnumaalta Ermistun järveltä, muta Viljandin lähistöllä sijaitsevalta rämeeltä.

Nivelsairauksiin ja sen kipuihin nopea 1,5-3 minuutin kestävä kylmähoito tapahtuu erittäin alhaisessa lämpötilassa.

Hotellimatka Pärnuun

Hotellimatka Pärnuuseen on erinomainen vaihtoehto, olitpa sitten lähdössä matkalle yksin, ystävien tai perheen kanssa. Pärnu on täynnä toinen toistaan ihastuttavampia hotelleja sekä kylpylöitä. Haluatko majoittua rannan välittömässä läheisyydessä. Kaipaatko Pärnun hotellista jotain muita aktiviteetteja? Tykkäätkö ruokailla erinomaisissa ravintoloissa, vai haluatko kokea Pärnun perinteisen keittiön? Aktiivisille lomailijoille on tarjolla hotelleja, joiden yhteydessä on monipuolisia kuntoilu mahdollisuuksia. Toiset hotellit tarjoavat lapsiperheille kohdennettuja hotellilomia.

Oli valintasi mikä tahansa, autamme sinua löytämään itsellesi ja mahdollisille matkakumppaneillesi parhaan Pärnun hotellin. Vertaile itsellesi paras Pärnun hotelli, ja suuntaa hemmottelulomalle Pärnuun. Hotellivarauksen jälkeen sinulle jää suunniteltavaksi ikimuistoinen Pärnun loma. Pakkaa matkalaukku, varmista passin voimassaolo ja suuntaa hotellilomalle Pärnuun!

Kylpyläloma Pärnu

Pärnu tunnetaan sen lukuisista ja laadukkaista kylpylöistä. Näiden lisäksi voit varata laadukkaan Pärnun Kylpyläloman suhteellisen edullisesti. Matka Pärnuun taittuu nopeaan ja vaivattomasti. Sinun ei tarvitse pakata tavaroita lentokoneeseen, vaan Pärnun kylpyläloma on helppo aloittaa naapurimaa Virossamme. Viron kesäkaupunki Pärnu mahdollistaa täydellisen rentoutumisen sen lukuisissa eri kylpylöissä. Pärnuun tullessa tutuksi ,voit  jatkossa yöpyä hyvässä todetussa kylpylähotellissa, tai sitten voit tutustua joka kerta uuteen Pärnun kylpylään.

Pärnun kylpyläloma on helppo varata, sinun ei tarvitse kahlata koko internetiä läpi etsiessäsi parasta ja edullisinta Pärnun kylpylää. Me olemme vertailleet Pärnun kylpylähotellit puolestasi, ja voit valita helposti niiden joukosta sen sinulle parhaiten sopivan. Kukaan tuskin haluaa maksaa liikaa Pärnun kylpylälomasta, siksi olemme vertailleet kylpylähotellien hinnat puolestasi ja sinun tehtäväksi jää vaan niistä parhaimman valitseminen. Älä enää aikaile, vaan valitse ja varaa itsellesi paras Pärnun kylpyläloma ja suuntaa ikimuistoiselle kylpylälomalle Pärnuuseen.

Mitä kaikkea hyvä Pärnun matka sisältää?

Hyvin usea meistä on vieraillut jossain elämänsä vaiheessa Viron pääkaupungissa Tallinnassa. Tallinna on hieno ja edullinen lomakohde,mutta jos haluat tutustua paremmin naapurimaa Viroon. Tulee sinun ehdottomasti tutustua Viron kesäkaupungin leiman saaneeseen Pärnuuseen. Pärnu sijaitsee Viron etelä-rannalla ja sinne ajaa omalla autolla reilussa parissa tunnissa. Mikäli pysähdyt ihastelemaan Viron maaseudun idyllejä maisemia, voi olla että sinulla kuluu matkaan hieman kauemmin.

Olemme halunneet helpottaa sinun matkantekoa sillä, että vertailemme aina parhaat ajankohtaiset Pärnun matkatarjoukset puolestasi. Sinun ei tarvitse kuluttaa lukemattomia hetkiä internetin ihmeellisessä maailmassa, ja vertailla edullisinta Pärnun matkaa. Me olemme matkatoimistosi, ja teemme tämän työn puolestasi. Vertaa sivuillamme edullisin Pärnun matka ja suuntaa lomalle jo vaikka huomenna!

Onnistunut Pärnun matka alkaa jo matkan varausvaiheessa, se että tiedät löytäneesi edullisen Pärnun matkan on jo ensimmäinen onnistunut askel Pärnun lomallasi. Koska kukaan ei halua maksaa turhaan, sillä sille rahalle löytyy parempaa käyttöä Pärnun edullisissa ostoskeskuksissa. Pärnun lomamatkan ydin on onnistunut hotellivalinta,mieti mitä sinä odotat hyvältä Pärnun hotellilta?

# Pärnun hotellin sijainti? Vaikka Pärnun pinta-ala ei ole kovinkaan suuri, älä silti tingi Pärnun hotellin sijainnissa. Valitse Pärnun hotelli sen mukaan, että sen sijainti sopii sinun suunnitelmiisi parhaimmalla mahdollisella tavalla. Mikäli haluat viettää aikaa mahdollisimman paljon Pärnun kauniilla rannalla, valitse Pärnun hotelli josta on helppo ja nopea kulkea upottamaan varpaat rannan valkoiseen hiekkaan. Varsinkin kesäisin Pärnun rannan parkkipaikat ovat kovassa käytössä, ja vapaan parkkiruudun etsiminen saattaa vaatia aikaa ja vaivaa.

# Pärnun hotellin hinta-laatu suhde? Älä maksa turhaan Pärnun hotellissa sen luksuksesta, mikäli käyt vain nukkumassa siellä. Mikäli olet taas perhelomalla, sinun kannattaa valita Pärnun hotelleista se joka tarjoaa parhaimmat palvelut ja huoneet lapsiperheille.

# Muiden suositukset Pärnun hotellista? Tutustu valitsemasi Pärnun hotellissa vierailleiden muiden asiakkaiden palautteisiin. Ikävä kyllä tässä vaiheessa kannattaa lukea niitä negatiivisia palautteita, sillä saat usein niistä enemmän selville kyseisestä Pärnun hotellista.

# Pärnun hotellin oheispalvelut? Kylpylä, kauppa, kauneushoitola? Haluatko valita Pärnun hotellin jonka yhteydessä on laadukas ravintola? Nautitko Pärnun hotellin spasta sekä erilaisista kauneushoidoista? Siinä tapauksessa on järkevää valita Pärnun hotelli jonka yhteydessä sijaitsee laadukas kampaamo tai spa.

# Pärnun hotellin peruutusehdot? Mikäli matkalle tulee yllättäviä esteitä, tarkista etukäteen Pärnun hotellimatkan peruutusehdot. Mikäli haluat turvata selustasi, voit tarvittaessa tiedustella Pärnun matkan peruutusturvasta. Näin  lapsen korvatulehdus ei romuta koko perheen lomasuunnitelmia.

# Pärnun hotellin asiakaspalvelu? Pärnun hotellien asiakaspalvelun taso vaihtelee varmasti yhtä paljon kuin Suomen hotelleissa. Siksi on hyvä tutustua Pärnun Hotellin saamiin palautteisiin, ja ehkä erityisesti vielä Pärnun hotellin asiakaspalvelusta.

# Mitä kaikkea Pärnun hotellihuoneen hintaan sisältyy? Älä varaa Pärnun hotellia umpimähkään, vaan tee taustatyö ja selvitä mitä Pärnun hotellihuoneen hintaan oikein sisältyy. Ilmastointi? Kesähelteellä Pärnun hotellien sisäilman lämpötila kohoaa samaan tahtiin ulkoilman lämpötilan kanssa. Mikäli Pärnun hotellissa ei ole ilmastointia voi lomamatka olla tuskallisen kuuma. Aamupala? Kuuluuko Pärnun hotellihuoneen hintaan maukas ja monipuolinen aamiainen?

 

Näillä askelmerkeillä olet jo lähempänä onnistunutta Pärnun lomaasi, vertaa vielä edullisin Pärnun hotelli! Tutustu alapuolella Pärnuun matkoihin ja varaa omasi.

Vieläkö epäröit?

Oletko loman tarpeessa? Koetko että hektinen arki ei anna tilaisuutta täydelliseen rentoutumiseen, ja viikonloput ovat ohi ennenkuin ne ehtivät edes alkaakaan? Vietätkö niitä kuuluisia ruuhkavuosia, ja silloin kun arki on hieman tasaisempaa, lapset aloittavat vastustuskyvyn kartuttamisen jatkuvalla sairastelulla? Olisiko aika ottaa itselle ja perheelle aikalisä, ja suunnata rentouttavalle Pärnun matkalle. Pärnun lomamatka on helppo lomakohde lapsiperheille, sillä voit pakata kotipihassa koko perheen autoon ja suunnata auton nokan kohti laivan lähtösatamaa. Pärnun loman laivamatka sujuu parhaimmillaan parissa tunnissa, ja perillä perhe istuu kauniisti autossa kun suuntaatte kohti tunnelmallista Pärnuuta.

Olet ansainnut rentouttavan loman Pärnuussa, vertaile itsellesi edullisin Pärnun loma ja suuntaa kohti idylliä Pärnuuta! Kävele Pärnun valkoisella hiekkarannalla ja anna katseen levätä horisontissa. Tunne kasvoilla kevyt merituuli ja tee hyviä ostoksia Pärnuun monipuolisissa ostoksissa. Onnistuneen Pärnun loman jälkeen voit palata rentoutuneena takaisin kotiin, ja kuka tietää, ehkä suunnittelet jo uutta Pärnun lomaa!