1 yön unohtumaton risteily ja hotellimatka Tallinnaan

Lähde hotellilomalle Viron pääkaupunkiin Tallinnaan yhdeksi yöksi,Pohjois-euroopan parhaiten säilyneeseen keskiaikaiseen kaupunkiin. 1 yö Tallinnassa – matka on sopiva aika tutustua kaupungin tunnettuun yöelämään ja syödä itsensä kylläiseksi Tallinnan upeissa ravintoloissa. Katso alapuolelta parhaat hinnat yhden yön hotellilomalle Tallinnaan.

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen 44€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!
Hinta alkaen 52€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!

Kaikkiin 1 yön hotellimatkoihin kuuluu hintaan:

Laivamatkat Helsingistä Tallinnaan ja takaisin

Yövyt 1 yön valitsemassasi hotellissa Tallinnassa

Hotelliin kuuluu aamiainen

Tallinnan risteily-hotellipaketti 1 yöksi

Tallinnan vanha kaupunki, on yksi Tallinnan ehdottomista  helmistä. 1 yön Tallinnan hotellimatkalla  suosittelemme hotellin valitsemista vanhan kaupungin lähistöltä. 1 yön Tallinnan lomalla suosittelemme tutustumista vanhan kaupungin alkuperäisiin sokkeloisiin mukulakivikatuihin sekä sen tarjoamaan lumoavaan arkkitehtuuriin. Olisi suorastaan sääli, jos et ehtisi tutustumaan tähän ihastuttavaan keskiaikaiseen vanhan kaupungin tunnelmaan.

Vanha kaupunki on täynnä laadukkaita ravintoloita ja tunnelmallisia pubeja, kuin suoraan keskiajalta. Näissä vierailemalla saa kulutettua mukavasti vaikka koko päivän. Lisäksi vanhasta kaupungista löytyy useita erilaisia kirkkoja, museoita ja gallerioita. Valikoima on niin laaja, että jokainen löytää varmasti mieleisensä niiden joukosta.  Kun vietät päivän ihmisvilinässä, aidossa keskiaikaisessa ympäristössä, on mukava käpertyä lähellä olevaan viihtyisään hotellihuoneeseen. Tämä Tallinnan hotelliloma on helposti saavutettavissa valitsemalla 1 yön hotellimatka Tallinnassa.

Tallinna tarjoaa matkailijoilleen nykymaailman mukavuudet, seikkailut rikkaaseen kulttuurielämään sekä sen historialliseen ympäristöönsä. Kävellessäsi vanhassakaupungissa, suosittelemme kiipeämistä  yläkaupungissa sijaitsevaan, lähes 50 metrin korkeuteen kohoavalle kalkkikiviselle kukkulalle, vanhaan Toompean mäelle.  Mäeltä aukeaa kerrassaan henkeäsalpaava näköala Tallinnan yli, ja palkitsevan näköalallaan mäelle kiipeävän.  Jylhä Toompeänmäki onkin aina symboloinut Tallinnassa valtaa ja ollut sen keskus. Kiivetessäsi mäelle, löydät sieltä kaksi erinomaisen hyvää näköalapaikkaa, Patkuli ja Kohtuotsa. Voit valita näistä mieleisesi, ja lepuuttaa hetken jalkojasi.

Mikäli olet tarkkana , voit paluumatkalla törmätä yhteen vanhan kaupungin monista nähtävyyksistä. Tämä nähtävyys ei koreile koollaan, tai näyttävyydellään, koska kyseessä on portti, kyllä- tavallinen portti. Mutta tällä portilla on historiansa, ja se onkin jakanut vanhan kaupungin ylä-ja alakaupunkiin. Tänä päivänä voit kulkea huoletta avoimesta portista, mutta valitettavasti asiat eivät ole olleet aina näin hyvin ja portti pidettiinkin yöaikaan turvallisuussyistä visusti lukossa.

Todennäköisesti valitset 1 yön Tallinnan  hotellimatkalle majoituksesi alakaupungista, jonka keskipisteenä toimii aina niin mahtava Raatihuoneentori. (Raekoja Plats) Ja jonka ihmisvilinästä löydätkin erilaisia putiikkeja, terasseja ja kahviloita. Näistä idylleistä pikku putiikeista pääsetkin vaikka tekemään uniikkeja tulisia kotiinviemisiksi.

Tallinna on täynnä erilaisia ravintoloita, joiden tarjonnasta löydät makunystyröitä hiveleviä makuja kaikkialta maailmasta. Mutta kuten muissakin euroopan suurimmissa kaupungeissa, myös Tallinnassa on hyvä olla tietoinen siitä mihin ravintolaan suuntaa varsinkin nälkäisenä syömään.Siksi onkin hyvä tutustua ravintola tarjontaan hieman jo etukäteen, ettei alhaisessa verensokeri tilassa tule tehtyä hätiköityjä päätöksiä ravinnon suhteen.  Ja on hyvä muistaa, että Vanhassa kaupungissa joudut todennäköisesti maksamaan ruoasta lähes saman mitä Suomessakin.

Mutta mikä olisikaan sen parempaa kuin, seikkailtuasi koko päivän Tallinnan lumoavilla kaduilla ja erilaisissa liikkeissä. Suunnata hotellin puhtaisiin valkoisiin lakanoihin lepäämään? Siispä, tarkistathan alta hotellisuosituksemme Tallinnan matkallesi!

Jos energiaa vielä riittää, niin Tallinna tarjoaa uskomattomia kylpylöitä itsensä ja matkakumppanin hemmotteluun. Haluatko rentoutua kylpylän lämpimissä altaissa,vai  nauttia mansikkamargaritan allasbaarissa? Miten jos haluat vain nauttia hetken kiireettömyyden tunteesta, ja ehkäpä tämän kaiken kruunaa vielä ihana Intialainen päähieronta tai hemmotteleva jalkahoito. Mitä mieltä olet, kuulostaa ihanan rentouttavalta!

Mutta mitä jos ladattuasi hetken akkujasi, joko hotellin pehmeissä lakanoissa tai kylpylän lämpimissä aalloissa. Kaipaatkin vielä palaamista Tallinnan ihmisvilinään, tässä tapauksessa suosittelemme tutustumaan jo etukäteen mitä kaikkea Tallinnan monipuolinen yöelämä voi tarjota. Haluatko viettää iltaasi perinteisessä Viru-hotellissa, vai ehkä nauttia ylellisyydestä lasillisella shampanjaa laadukkaassa bistrossa, rauhallisen musiikin soidessa hiljaa taustalla? Tallinna tarjoaa sinulle varmasti tähän kaikkeen mahdollisuuden, ja ehkä vielä jopa hieman enemmän!

 

Kaikenkaikkiaan Tallinna ei ole pinta-alaltaan kovinkaan iso kaupunki, ja useammat kohteet ovat vain kävelymatkan päässä toisistaan.Tästä huolimatta suosittelemme tutustumaan etukäteen Tallinnan karttaan, jolloin tiedät mihin suuntaan kannattaa Tallinnan satamasta suunnata.  Tallinna tarjoaa tekemistä matkailijoilleen vaikka useammaksi kuukaudeksi. Tästä syystä onkin hyvä miettiä  etukäteen miettiä mikä juuri sinua kiinnostaa eniten Tallinnassa. Meidän suosituksemme on tutustua ilmanmuuta vanhaan kaupunkiin, mikäli nämä kiemurtelevat mukulakivikadut eivät ole vielä täysin tuttuja. Tai vaikka olisikin, on ihana palata tutuille kaduille uudelleen!

Tämä mystinen ja lumoavaksikin kutsuttu Tallinna tarjoaa mahdollisuuden,  jota kautta voit tutustua vaivatta 1 yön Tallinnan hotellilomalla vanhaan kaupunkiin ja sen lumoavaan arkkitehtuuriin. Tämä 1 yön Tallinnan loma voi olla myös mahdollisuus tutustua laajemmin Tallinnaan, ja sen huomionarvoisiin kohteisiin. Mikäli aloitkin miettimään, että 1 yö Tallinnassa ei ehkä olekaan sinulle riittävästi, niin tarkista myös meidän 2 yötä Tallinnassa hotellimatka tarjous. Koska 1 yö lomamatka Tallinnassa saattaa olla ohi ennen kuin huomaatkaan ….

Lähde heti viettämään yö Tallinnassa

Toivottavasti sinun on nyt helpompi tehdä päätös haluamastasi Tallinnan hotellimatkastasi ja toivottavasti tästä sivusta on ollut sinulle apua. Me toivotamme sinulle oikein mahtavaa hotellimatkaa Tallinnaan ja toivottavasti löydät sivuille jatkossakin!

Haluamme aina kehittää palveluamme, ja siksi pyydämmekin sinulta apua. Jäitkö kaipaamaan jotain vinkkejä, jos jäit, laitathan meille kehitysehdotuksia!

 

HYVÄÄ TALLINNAN MATKAA!

Valittavanasi on kaikki Tallinnan parhaat hotellit

Voit varata myös linja-auto kuljetuksen satamaan

Tallinnassa riittää varmasti tekemistä koko matkan ajaksi

Tallinna on kuuluisa loistavista ravintoloistaan, joten muista nauttia niiden tarjonnasta.

Hotellilomalle Tallinnaan voi lähteä vuoden jokaisena päivänä.