Parhaat hotellimatkat Tallinnaan 3 yöksi

Lähde hotellilomalle Viron pääkaupunkiin Tallinnaan kolmeksi yöksi, pohjoiseuroopan parhaiten säilyneeseen keskiaikaiseen kaupunkiin. 3 yötä Tallinnassa – minilomalla on reilusti aikaa tutustua Tallinnan nähtävyyksiin,kuuluisaan yöelämään, nauttia ostoskatujen ihmisvilinästä ja syödä itsensä kylläiseksi Tallinnan upeissa ravintoloissa. Katso alapuolelta parhaat hinnat kolmen yön hotellimatkalle Tallinnaan.

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen 108€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!
Hinta alkaen 98€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!

Kaikkiin 1 yön hotellimatkoihin kuuluu hintaan:

Laivamatkat Helsingistä Tallinnaan ja takaisin

Voit valita mieleisen hotellin 3 yöksi Tallinnassa

Aamupala kuuluu hotellin hintaan

HOTELLIMATKA TALLINNAAN 3 YÖTÄ- MITÄ SUOSITTELEMME TEKEMÄÄN?

3 yön lomamatkalla ehdit rauhassa tutustumaan Tallinnaan, ja ehkäpä vaikka sen lähiympäristöön.

Mikäli valitset 3 yön hotellimatkan, suosittelemme kuitenkin hotellin valitsemista hyvien kulkuyhteyksien varrelta.  3 yön lomalla ehdit tutustumaan vanhankaupungin lumoavaan arkkitehtuuriin, Tallinnan  useisiin ostoskeskuksiin. Ruokailemaan laadukkaissa ravintoloissa, tai ehkäpä rentoutumaan Tallinnan kylpylöissä.

 

Tallinnan vanhakaupunki on täynnä laadukkaita ravintoloita ja tunnelmallisia pubeja, kuin suoraan keskiajalta. Näissä vierailemalla saa kulutettua mukavasti vaikka koko päivän. Lisäksi vanhastakaupungista löytyy useita erilaisia kirkkoja, museoita ja gallerioita varmasti  jokaiseen makuun.  Kun vietät päivän ihmisvilinässä, aidossa keskiaikaisessa ympäristössä, on mukava käpertyä lähellä olevaan hotellihuoneeseen. Nauttia sallitusti hetki kiirettömyyden tunteesta. Tämä hotellimatka on helposti saavutettavissa valitsemalla 3 yön hotellimatka Tallinnassa.

 

Tallinna tarjoaa tänäpäivänä matkailijoilleen nykymaailman mukavuudet, seikkailut rikkaaseen kulttuurielämään sekä sen historialliseen ympäristöönsä. Kävellessäsi vanhassakaupungissa, suosittelemme nousemista  yläkaupungissa sijaitsevaan, lähes 50 metrin korkeuteen kohoavaelle kalkkikiviselle kukkulalle, vanhaan Toompean mäelle.  Mäeltä aukeaa kerrassaan henkeäsalpaavan kaunis näköala Tallinnan yli. Toompeänmäki on aina symboloinut valtaa ja ollut sen keskus. Mäeltä löytyy kaksi erinomaisen hyvää näköalapaikkaa, Patkuli ja Kohtuotsa.

 

Kävellessäsi Vanhassakaupungissa, tulet todennäköisesti törmäämään vanhankaupungin sydämeen, Raatihuoneentoriin(Raekoja Plats). Kesäisin tämä tori täyttyy ulkoilmakahviloista, ihmisvilinästä sekä iloisesta puheensorinasta. Tallinnan raatihuoneen torilla järjestetään erilaisia tapahtumia markkinoista, ulkoilmakonsertteihin. Loppuvuodesta tällä torilla järjestetään perinteinen Tallinnan joulutori.

 

Tallinnan keskusta koostuu useista eri alueista, hurmaava vanhakaupunki lienee kaikille tuttu. Mutta kolmen yön hotellilomalla ehdit vierailla myös muissa tutustumisen arvoisissa kaupunginosissa. Tässä sinulle muutama kiinnostava kohde; heti Vanhankaupungin kupeesta löydät Kalamajan, tämä alue sopii sinulle joka olet mm. kiinnostunut desingkaupoista, kirpputoreista sekä taidegallerioista. Löydät tältä alueelta myös ihastuttavia värikkäitä puutaloja sekä kahviloita jotka ovat tehty vanhoihin teollisuusrakennuksiin. Aitoa, elämisen tuoksuista Tallinnalaista elämää!

 

Kesäaikaan suosittelemme 3 yön hotellimatkalla suuntaamaan Piritaan, löydät täältä noin kuuden kilometrin päässä keskustasta Tallinnan suurimman ja suosituimman  uimarannan. Tämän lisäksi alueelta löytyy erilaisia puistoja sekä jokimaisemia. Tulet ihastumaan tähän alueeseen!

 

Vajaan kymmenen kilometrin päässä keskustasta, löydät myös yhden Tallinnan nähtävyyksisitä, Tallinnan tv-tornin. Välttääksesi jonotuksen, suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon, ja tarkistamaan aukioloajat Tallinnan tv-tornin nettisivuilta.

 

Tallinna on täynnä erilaisia ravintoloita, joiden tarjonnasta löydät ruokia kaikkialta maailmasta. Mutta kuten muissakin euroopan suurimmissa kaupungeissa, myös Tallinnassa on hyvä olla tietoinen siitä mihin ravintolaan suuntaa syömään.  Vanhassakaupungissa joudut todennäköisesti maksamaan ruoasta lähes saman mitä Suomessakin.

 

Seikkailtuasi  koko päivän Tallinnan lumoavilla kaduilla ja liikkeissä. Haluat seuraavaksi suunnata hotellin puhtaisiin lakanoihin lepäämään, ja rentoutumaan.  Tarkista alta hotellisuosituksemme

Jos energiaa kuitenkin vielä riittää, niin Tallinna tarjoaa uskomattomia kylpylöitä itsensä ja matkakumppanin hemmotteluun. Haluatko rentoutua kylpylän lämpimissä altaissa, nauttia mansikkamargaritan allasbaarissa? Tai nauttia vaan hyvällä omallatunnolla hetken kiireettömyyden tunteesta.  Tämän kaiken kruunaa ehkäpä vielä ihana Intialainen päähieronta tai hemmotteleva jalkahoito.

 

Ladattuasi hetken akkuja, joko hotellin pehmeissä lakanoissa tai kylpylän lämpimissä aalloissa. Huomaatkin kaipaavasi vielä palaamista Tallinnan ihmisvilinään, suosittelemme tutustumaan Tallinnan monipuoliseen yöelämään. Haluatko viettää iltaasi perinteisessä Viru-hotellissa, vai ehkä nauttia ylellisyydestä lasillisella shampanjaa laadukkaassa bistrossa.  Tallinna tarjoaa sinulle varmasti tähän kaikkeen mahdollisuuden, ja

ehkä jopa hieman enemmän!

 

Kaikenkaikkiaan Tallinna ei ole pinta-alaltaan kovinkaan iso kaupunki, ja useammat kohteet ovat vain kävelymatkan päässä toisistaan. Tästä huolimatta tekemistä siellä riittää vaikka useammaksi viikoksi. Tästä syystä kannattaakin etukäteen miettiä mikä juuri sinua kiinnostaa eniten Tallinnassa. Meidän suosituksemme on tutustua ainakin vanhaankaupunkiin,kesäisin ihanaan Piritan kaupunginosaan.

Tämä mystinen ja lumoavaksikin kutsuttu Tallinna tarjoaa portin unohtumattomaan hotellilomaan  jota kautta voit tutustua 3 yön hotellilomalla vanhaankaupunkiin ja sen lumoavaan arkkitehtuuriin. Tämä hotelliloma voi olla myös mahdollisuus tutustua laajemmin Tallinnaan, ja sen huomionarvoisiin kohteisiin.

 

Toivottavasti sinun on nyt helpompi tehdä päätös haluamastasi hotellimatkastasi ja että tästä sivusta on ollut sinulle apua. Me toivotamme sinulle oikein mahtavaa hotellimatkaa Tallinnaan ja toivottavasti löydät sivuille jatkossakin!

Haluamme aina kehittää palveluamme, ja siksi pyydämmekin sinulta apua. Jäitkö kaipaamaan jotain vinkkejä, jos jäit, laitathan meille kehitysehdotuksia!

Valitse useista eri hotelleista

Mahdollisuus bussikuljetukseen

Tallinnassa riittää aina tekemistä ja näkemistä

Nauti tasokkaasta ravintolatasosta Tallinnassa

Tallinnan voi matkustaa vaikka vuoden jokaisena päivänä