Päiväristeilyt Helsingistä Tallinnaan parhaimpaan hintaan

Päiväristeily Tallinnaan, mikä olisikaan sen parempi tapa viettää vaikka ihanaa kesäpäivää ja palata illaksi takaisin kotiin. Riippuen valinnastasi sinulla on 4-8 tuntia aikaa viettää Tallinnassa, shoppaillen ja ehkä tutustuen sen nähtävyyksiin. Tallinna tarjoaa matkailijoilleen mahdollisuuden ihalla Tallinnaa tv-tornista tai ihailla erilaisia eläimiä Tallinnan eläintarhassa.  

Vai miltä kuulostaa kokouspäivä Tallinnan kuuluisassa Viru-hotellissa? Tai voit mennä Tallinnaan vaikka vain rentoutumaan sen lukuisissa kylpylöissä. Valitse alapuolelta sinulle parhaiten sopiva päiväristeily Tallinnaan, ja lähde rentoutumaan!

MatkatoimistoLaivaMaissaoloaikaHintaVaraa tästä
TallinkSiljan Star ja SuperstarNoin 6hHinta alkaen vain 24€Varaa tästä!
Silja EuropaNoin 5hHinta alkaen vain 14€Varaa tästä!
Viking XPRSNoin 4hHinta alkaen vain 14€Varaa tästä!
Tallink ShuttleNoin 6hHinta alkaen vain 10€Varaa tästä!
Silja EuropaNoin 5hHinta alkaen vain 9€Varaa tästä!

Mitä Tallinnan päiväristeilyn hintaan kuuluu?

Valitsemasi risteily Helsinki – Tallinna – Helsinki

4 – 6 tunnin vierailu Tallinnassa

PÄIVÄRISTEILY TALLINNAAN!

 

Onko ajatuksissasi jokin tietty Tallinnan liike,kahvila,ravintola, hammaslääkärikäynti tai vaikkapa museo. Mutta ongelmaksi muodostuu se, ettei kalenterissa ole vapaata pidemmälle lomamatkalle. Siksipä päiväristeily tarjoaa sinulle ja ystävillesi loistavan tavan vierailla pikaisesti Tallinnassa! Laivalla ei vietetä yötä, vaan nimensä mukaisesti vietät päivän Tallinnassa. Lähtö tapahtuu aamulla, vietät päivän Tallinnassa, palaat illalla takaisin lähtösatama Helsinkiin ja ehkäpä tästä nukkumaan omaan kotiin. Riippuen siitä minkälaisen risteilyn valitset, voit viettää Tallinnassa 4-6 tuntia.

 

Tallinna tarjoaa tekemistä useaksi päiväksi, mutta hyvällä etukäteissuunnitelmalla ehdit muutamassa tunnissa hyvin tutustua Tallinnaan.

Tallinnassa siirtyminen satamasta keskustaan käy kätevästi ja nopeasti joko taksilla, kävellen tai varaamalla etukäteen kuljetuksen. Taksilla matkustettaessa on aina hyvä muistaa sopia matkan hinta etukäteen! Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Tallinnan vanha kaupunki on suhteellisen pieni ja siksi sopivan kokoinen paikka piipahtaa päiväristeilyllä Tallinnassa. Tallinnan vanhan kaupungin lukuisat pienet mukulakivikadut tarjoaa jo itsessään matkailijalle seikkailun. Mutta hetken näitä katuja kierreltyäsi, haluat varmasti piipahtaa istumassa jossakin Tallinnan vanhan kaupungin tunnelmallisissa pienissä kahviloissa ja idyllisissä putiikeissa.

Mikäli haluat tarkastella Tallinnaa hieman suurempana kokonaisuutena. Tarjoaa Toompean mäki näköalapaikkoineen sinulle, ja matkakumppanillesi loistavan kohteen tarkastella lähes 50 metrin korkeudelta henkeäsalpaavan hienoa näkymää Tallinnan yli.

Tallinnassa on myös lukuisia ostoskeskuksia, pieniä luksusliikkeitä, edullisia kenkäkauppoja jne. jossa saat huomaamatta kulutettua shoppaillen koko päivän Tallinnassa.

Hemmotteluun Tallinna tarjoaa jo perinteiden mukaan erilaisia kylpylöitä ja kauneushoitoloita. Mikäli jalkahoito, suklaahieronta tai luksuskasvohoito houkutteli sinut Tallinnan päiväristeilylle. Voimme luvata että vietettyäsi päivän hemmoteltavana, palaat kotiin rentoutuneempana ja virkistäytyneempänä!

Mitä enää mietit, valitse siis yläpuolelta itsellesi sopiva päiväristeily Tallinnaan, ja lähde lomailemaan! Vertailemalla Tallinnan matkoja sivuiltamme, löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Mikäli päivä kului liian siivillä, ja sinusta tuntuu että olisit voinut viettää pidemmänkin aikaa Tallinnassa, tarkista sivuiltamme myös halvat hotellilomat Tallinnassa.

Me toivomme, että pääset viettämään ikimuistoisen matkan Tallinnassa ja miettiessäsi uutta lomamatkaa Tallinnan matkaa löydät uudelleen sivustollemme!

Voit myös valita yhden seuraavista risteilyistä:

Nopeasti Tallinnaan ja takaisin!

Mahdollisuus linja-auto kyytiin!

Riittävästi aikaa ostosten tekoon Tallinnassa!

Muista nauttia Tallinnan upeista ravintoloista!

Tämän risteilyn voit toteuttaa vaikka vuoden jokaisena päivänä!