Edullinen hotellimatka Tallinnaan

Tallinnan hotellimatkan ei tarvitse olla kallis. Nappaa alapuolelta paras äkkilähtö tarjous Tallinnaan ja pääset nauttimaan Tallinnasta nopesti ja edullisesti samassa paketissa. Valitse siis heti sopiva matka alapuolelta!

Hotelli + risteily

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen 44€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!
Hinta alkaen 44€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!
Hinta alkaen 52€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!

Kyseiset tarjoukset sisältävät 1 yön hotellissa. Voit myös valita alapuolelta pidemmän hotellimatkan Tallinnaan:

Puhuttaessa hotellimatkasta Tallinnaan, hyvin monelle taitaa tulla ensimmäisenä mieleen Viru-hotelli. Hyvä näin, mutta Tallinna tarjoaa myös lukemattomia muita hotellivaihtoehtoja. 1- 3 yön hotellimatka Tallinnaan onkin yksi parhaimmista tavoista vierailla  Viron pääkaupungissa.

Tallinna tarjoaa vierailijoilleen eri hotellivaihtoehtoja joka makuun, uskommekin sinun löytävän tästä tarjonnasta suosikkisi.Valitsemalla hotellin alapuolelta, löydät varmasti itsellesi sopivan Tallinnan hotelli vaihtoehdon. Oli tarkoituksesi viettää sitten minilomaa, synttäreitä,kokousmatkaa tai kylpylälomaa. Ja oli loman ajankohta  Tallinnassa sitten viikolla, tai viikonloppuna.

Uskomme jokaiselle löytyvän oikean Tallinnan hotellimatka vaihtoehdon!

TALLINNAN HOTELLIMATKAT, VARAA OMASI -NYT!

Keräsimme alapuolelle kaikki parhaat Tallinnan hotellimatka vaihtoehdot. Haluat sitten matkaltasi nähtävyyksiä, elämyksiä tai vaikka vain rentoa oleskelua. Tallinna tarjoaa jokaiselle matkailijalle jotakin. Voit valita hotellisi läheltä lumoavaa vanhaa kaupunkia, tai vähän rauhallisemmalta yläkaupungin alueelta. Tallinnassa voit helposti panostaa hieman luksukseen, koska löydät Tallinnasta suhteellisen edullisesti tasokkaan hotellivaihtoehdon.

Vertaa alapuolelta paras Tallinnan hotellimatka, ja varaa mieleisesi jo nyt!

TALLINNAN HOTELLIMATKA 1 YÖ

1 yön hotellimatkalla Tallinnaan, ehdit hyvin käydä tutustumisenarvoisessa lumoavassa vanhassa kaupungissa. Voit valita hotellimatkallesi Tallinnaan mieleisesi hotellin ja omiin aikatauluihisi sopivan laivamatkan, kuinka helppoa ja kätevää!

Olemme listanneet alapuolelle parhaimmat vaihtoehdot Tallinnan 1 yön hotellimatkalle, varaa omasi jo tänään!

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen 44€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!
Hinta alkaen 52€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!

HOTELLIMATKA TALLINNAAN 2 YÖTÄ

Kun haluat viettää esimerkiksi viikonlopun Tallinnassa, valitse alapuolelta mieleisesi kahden yön hotellimatka Tallinnaan. Myös tässä vaihtoehdossa voit valita mieleisesi hotellin Tallinnan lukuisista eri vaihtoehdoista, ja valita laivamatkat jotka sinulle parhaiten sopii! Valitse alapuolelta sinulle paras Tallinnan hotellimatka jo tänään!

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen 69€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!
Hinta alkaen 69€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!

TALLINNAN HOTELLIMATKA 3 YÖTÄ

3 tai 4 yön hotellimatkalla Tallinnaan, sinulla on aikaa tutustua rauhassa tähän koukuttavaksikin kutsuttuun kaupunkiin. Ehkä haluat viettää aikaasi shoppaillen Tallinnan useissa eri kauppakeskuksissa, ottaa haltuun Tallinnan nähtävyydet.

-Vai miltä kuulostaa päivä Tallinnan eläintarhassa?

-Kiipeäminen Toompean näköalakukkulalle?

-Tai tutustuminen Viru-hotellin salaiseen KGB-museoon?

Tapahtumarikkaan päivän kruunaa rentoutuminen illalla Tallinnan lukuisissa eri kylpylävaihtoehdoissa. On valintasi sitten mikä tahansa, voit valita tälle matkalle mieleisesi hotellin. Jos haluat nukkua aamulla pitkään, ja nauttia vielä mahdollisimman pitkään Tallinnan ihmisvilinästä.valitse paluumatkalle iltalaiva!

Valitse alapuolelta mieleisesi Tallinnan hotellimatka jo tänään!

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen 108€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!
Hinta alkaen 98€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!

1 YÖ LAIVALLA 1 YÖ TALLINNASSA

Voit myös valita Tallinnan matkan siten, että olet ensimmäisen yön laivalla ja seuraavan yön valitsemassasi hotellissa Tallinnassa. Tällä valinnalla säästät selvää rahaa, koska maksat vain yhdestä hotelliyöstä. Laivalla pääset nauttimaan sen monipuolisista palveluista, sekä unohtumattomasta yöelämästä.(!)Maihinnousu tapahtuu aamulla, näin pääset viettämään aamusta alkaen ikimuistoista päivää Tallinnassa ja illalla pääset yöpymään valitsemassasi hotellissa.

Mitä enää mietit, varaa alapuolelta sinulle paras matkavaihtoehto! Ja lähde matkaan vaikka jo huomenna,

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen 39€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!
Hinta alkaen 29€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!

1 YÖ LAIVALLA 2 YÖTÄ TALLINNASSA

Välttääksesi kiireen tunteen, suosittelemme valitsemaan tämän Tallinnan matka vaihtoehdon. Lomamatkasi alkaa yöpymisellä 1 yö laivassa, ja seuraavat kaksi yötä pääset viettämään valitsemassasi hotellissa Tallinnassa. Sinulle jää tässä matkavaihtoehdossa, melkein kaksi kokonaista päivää aikaa viettää Tallinnassa sykkeessä.

Viettäessäsi yhden yön laivalla, säästät yhden hotelliyön Tallinnassa. Säästät siis selvää rahaa, tai ehkä pääset käyttämään sen vaikka matkalla rasittuneisiin jalkahierontaan. Varaa oma Tallinnan 1 yö laivalla ja 2 yötä Tallinnassa matkasi jo nyt!

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen 64€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!
Hinta alkaen 51€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!

1 YÖ LAIVALLA 3 YÖTÄ TALLINNASSA

Miltä kuulostaa melkein viikon lomamatka Tallinnaan?Ehkä irtiotolta arjesta, ja arjen kiireistä? Mikäli kaipaat rauhallista lomamatkaa Tallinnaan, ja huoletonta oleilua siten että sinun ei tarvitse murehtia lähestyvästä paluumatkasta. Suosittelemme valitsemaan matkavaihtoehdoksi 1 yö laivalla ja 3 yötä valitsemassasi Tallinnan hotellissa. Säästät yhden hotelliyön verran, ja pääset menomatkalla tutustumaan laivan monipuoliseen viihdetarjontaan.

Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto alapuolelta.

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen 103€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!

MIKÄ HOTELLIMATKA ON SINULLE PARAS?

Tallinnaan matkustaminen on tänä päivänä niin helppoa ja vaivatonta, ja valinnanvaraa riittää niin laivan, ajankohdan kuin hinnankin suhteen.

Siksi onkin olennaista miettiä ensiksi, mitä haluat matkaltasi ja kuinka kauan sinulla on aikaa viettää Tallinnassa. Hinnan suhteen löydät parhaimman ratkaisun selailemalla sivujamme, ja valitsemalla parhaan hinnan Tallinnan lomamatkallesi.

 

Tallinna on itsessään pieni kaupunki, asukkaita siellä on hieman vajaa 450 000. Erilaista tekemistä löytyy silti runsaasti, siitä pitääkin huolen mm. lukuisat eri ravintolat, kylpylät sekä erilaiset nähtävyydet joihin suosittelemme sinun tutustuvan Tallinnan matkallasi.  Mikäli haluat tutustua Tallinnan ulkopuolelle, on Viro siihen sopivan pieni. Ja ehditkin hyvin tutustua tähän ihanaan maahan, esimerkiksi bussilla, tai vaikkapa vuokraamalla auton päiväksi käyttöösi.

Riippuen hotelli valinnastasi, voit säästää huomattavan summan valitsemalla matkallesi yhden yöpymisen  laivalla.Tällä tavalla säästät lähes kokonaisen hotelliyön hinnan, ja voit käyttää nämä säästyneet rahat johonkin toiseen tarkoitukseen. Lisäksi pääset nauttimaan laivan monipuolisesta viihdetarjonnasta, sekä tekemään edullisia ostoksia laivan tax-free myymälässä.

Mikäli tarkoituksena on päästä mahdollisimman nopeasti matkan määränpäähän, ja näin päästä nauttimaan Tallinnan tarjoamista monista vapaa-ajanvietto mahdollisuuksista. Valitse silloin matkatavaksi perinteinen hotellimatka. Tällä tavalla pääset itse valitsemaan, sinulle parhaiten sopivan aikataulun laivareiteille. Näin toimien pääset viettämään ikimuistoista Tallinnan lomamatkaa.

Ei ole olemassa oikeaa tai väärää valintaa Tallinnan matkalle, vaan sinun tulee valita itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto. Hyvin suunniteltu taitaa ollakin melkein jo puoliksi tehty!

 

MIKÄ HOTELLI  ON SINULLE PARAS VALINTA?

Tallinnassa on lukuisia eri hotellivaihtoehtoja, ja äkkiseltään sinusta saattaa tuntua mahdottomalta löytää paras hotelli Tallinnan hotellimatkallesi. Hotelleja, huoneistohotelleja sekä muita majoitusvaihtoehtoja löytyy varmasti jokaiseen eri makuun, ja jokaisen matkabudjettiin sopivaksi.. Siksi onkin liki mahdotonta antaa yhtä ja ainoaa hotellisuositusta. Vaan kehoitammekin miettimään, mitä matkaltasi haluat? Haluatko majoittua keskustassa, jolloin sinun ei tarvitse stressata kulkemista keskustassa. Toisaalta, jos kaipaa rauhaa, ja hieman luontoa ympärillesi. Kannattaa hotellivalinta tehdä esimerkiksi Tallinnan yläkaupungin alueelta, ja näin sinulla on lyhyt matka vaikka lähimpään puistoon.

Sijainti on yksi olennaisimmista asioista joihin kannattaa siis kiinnittää huomiota hotellivalintaa tehdessä. Kannattaa myös tarkistaa muiden asiakkaiden kirjoittamia mielipiteitä hotellista, asiakaspalvelusta,siisteydestä  sekä vaikka aamupalan laadusta.

Pääsääntöisesti Tallinnan hotellit ovat erittäin laadukkaita, ja hintatasoltaan edullisia. Tallinnan matkalla majoituspaikka on yksi matkan osa-alueista jonka toivoisi vastaavan odotuksia. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Tallinnaan tutustuu parhaiten kävelemällä sen katuja, haistelemalla sen tuoksuja ja kuuntelemalla sen ääniä. Nauttimalla siis hetkestä!

Siksi suosittelemme, että älä käytä aikaa liiaksi hotellia miettiessä, asenne ratkaisee!

VALITSENKO YHDEN YÖPYMISEN LAIVALLA?

Mikäli haluat rauhassa nauttia matkasta itämeren aalloilla, kannattaa sinun ehdottomasti valita matka jossa yövyt yhden yön laivalla. Tässä vaihtoehdossa pääset aamulla  hyvissä ajoin nousemaan maihin, ja tutustumaan Tallinnaan.  Jos taas haluat nukkua aamulla pitkään, ja sinulle on aikalailla yhdentekevää maksaako hotellissa yöpyminen hieman enemmän. Kannattaa valita Tallinnan matka, jossa yövyt Tallinnan hotelleissa.

Tässäkään ei ole olemassa yhtä oikeaa ratkaisua, vaan odotuksesi ja tarpeesi Tallinnan matkan suhteen ratkaisee mikä vaihtoehto on tälle matkalle paras.

Toivottavasti pystyimme auttamaan sinua valinnan teossa, ja sait varattua mieleisesi Tallinnan matkan!

Tervetuloa vierailemaan jatkossakin sivuillemme!

HYVÄÄ TALLINNAN MATKAA!